Fotografije obišle svet: Bugarska princeza pojavila se nakon dugo vremena u javnosti, "sačuvaj Bože, mišići kao u Ramba"

Slobodanka Ćorić Vesti 06.06.2024 14:48 0

Ova 52-godišnja žena iznenadila je svojom impozantnom mišićavom građom, a svi su bili usmereni na njene snažne ruke

bugarska princeza

Profimedia

Kćerka Simeona II od Bugarske, princeza Kalina, postala je viralna na društvenim mrežama zbog svoje impozantne sportske građe. Bugarska kraljevska porodica, jedna od najmanje poznatih u Evropi, sada je privukla pažnju javnosti nakon što su svi prisustvovali jednom važnom događaju.

Posmrtni ostaci kralja Ferdinanda I, koji je vladao od 1887. do 1918. godine, doneti su u Bugarsku 76 godina nakon njegove smrti, u skladu sa odlukom Saveta ministara.Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju u tom simboličnom trenutku bio je izostanak rukava na haljini princeze Kaline od Bugarske.

bugarska princeza

Profimedia

 

Šta je to otkrila o njoj? Ova 52-godišnja žena iznenadila je svojom impozantnom mišićavom građom, a svi su bili usmereni na njene snažne ruke. Komentari i čuđenje nisu izostali, jedan od komentara nasmejao je mnoge. Šaljivdžija je gledajući slike primetio ""sačuvaj Bože, mišići kao u Ramba".

Ko je princeza mišićave građe?

Kalina, princeza Bugarske rođena je 19. januara 1972. godine u Madridu. Ona je jedina ćerka i peto dete kralja Simeona i kraljice Margarite. Krštena je po rimokatoličkom obredu. Završila je Francuski licej gde su prethodno studirali njen otac i četvorica braće. Zatim je nastavila studije na engleskom koledžu u glavnom gradu Španije.

bugarska princeza

Profimedia

 

Od ranog detinjstva, bila je veoma zainteresovana za umetnost i u Londonu se bavila restauracijom, primenjenom umetnošću i očuvanjem kulturno-istorijskog nasleđa. Stekla je sofisticiranu ekspertizu u proučavanju, identifikaciji i restauraciji određenih stilova nameštaja, umetničkih predmeta, rešenja enterijera i istorijskog dizajna. Princeza je snažno opčinjena bugarskim nacionalnim vezovima, kopčama, zanatima i nošnjama.

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača, imenovanog za ambasadora dobre volje Uneska.

bugarska princeza

Profimedia

 

Pored toga, Kalina je svoj profesionalni život usmerila i na konjički sport i zato se dugi niz godina takmičila na državnim i međunarodnim prvenstvima, predstavljajući Bugarsku. Dugo je živela i u Maroku, a sada se konačno vratila rodnoj Bugarskoj.

Šta se desilo sa nosem?

Izmenjeni izgled nosa princeze Kaline, takođe primetan pored njene zapanjujuće građe, potiče od niza zdravstvenih problema, a ne zbog ispada sa estetskom hirurgijom.

Isprva je doživela naizgled lakšu povredu koja je dovela do polomljenih zuba od pada. Usled popravke zuba stvorila se opasna infekcija u njenoj vilici, koja je zahtevala produženo lečenje i složenu operaciju kako bi se sprečilo dalje širenje na druge delove tela. Trajni uticaj ove infekcije značajno je uticao na izgled njenog nosa.

Komentari (0)
Loading