Ima najlepše noge na svetu: Laura je prošetala ulicom u kratkom šortsu, a muškarci su bukvalno trčali za njom!

Vesti 05.06.2024 12:45 0

Laura je poznata po lepoti i savršenim nogama, koje su duge i lepe kao da su izvajane.

laura

Printscreen/TikTok

Mnogi su Laurine noge prozvali najlepšim na svetu. Britanska influenserka Laura Bler poznata je po lepoti, a pažnju privlači i prelepim dugim nogama.

Elegantno letnje izdanje

Nedavno je na svom Instagramu objavila snimak šetnje po gradu. Ispod objave je napisala: "Samo obična šetnja", a na snimku se vidi kako Laura elegantno šeta ulicom i privlači veliku pažnju svih prolaznika, i muškaraca i žena. Nema ko se za njom nije zadivljeno okrenuo, a neki muškarci su bukvalno potrčali da je stignu.

Laura je bila veoma elegantna, u crnom kompletu koji se sastoji od sakoa i kratkog šortsa. Ispod sakoa je obukla belu košulju sa rol kragnom. Otmenost njenom stajlingu dao je crni šešir sa širokim obodom i sandale sa visokim potpeticama u boji kože. Ovaj video snimak je dobio više od pola miliona lajkova.

 

 

Ko je Laura Bler

Laura je influenserka koju na Instagramu prati skoro milion ljudi, a na TikToku preko 700 hiljada. Svojim objavama u kojima je uvek elegantna i doterana, osvojila naklonost ljudi. Neguje svoj stil i ohrabruje pratioce da pokažu svoju individualnost kada je reč o modi. Ima i "Jutjub" kanal, na kojem daje savete o modi i nezi.

Noge bez kraja

"Najlepše noge na svetu", "Ovim nogama nema kraja", "Treba da obučavaš mankeneke kako se šeta pistom", "Na tebi nema ničeg običnog", neki su od komentara ispod njene objave snimka u kome šeta ulicom u šortsu.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading