Ana Ivanović otkriva tajnu savršenog stila: Farmerke koje oblikuju figuru i izdužuju noge, nepogrešiv izbor za leto 2024

Slobodanka Ćorić Vesti 31.05.2024 11:10 0

Možete ih kombinovati sa gotovo svim odevnim komadima

ana ivanović

Printscreen/Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović opet postavlja trendove u modi. Ovog puta, ona promoviše farmerke kao ključni komad za leto 2024. Ako preferirate opušteniji stil umesto haljina ili suknji, ove farmerke su pravi izbor. Pronaći ćete ih u svakom butiku!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana se opredelila za modele sa širokim nogavicama, inspirisane elegantnim pantalonama. Najbolji deo? Možete ih kombinovati sa gotovo svim odevnim komadima. Bez obzira da li želite ležeran ili elegantan izgled, ove farmerke su pravi izbor. Ana je već prikazala nekoliko sjajnih kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Za večernji izlazak, odabrala je crnu košulju i salonke sa zmijskim printom. Njen izgled odiše sofisticiranim šarmom i besprekornim stilom.

Za opušteniji dan, izabrala je zelenu pamučnu majicu, sportske patike i kačket. Ovaj casual outfit savršen je za šetnju gradom ili opuštanje sa prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ako razmišljate da kupite ove farmerke za leto, birajte modele visokog struka koji će vam oblikovati figuru i izdužiti noge.

Komentari (0)
Loading