Najmodernije sandale za leto 2024: Tri modela koje će dominirati ulicama ove sezone, stoje dobro bez obzira jeste li u 20-ima ili 60-ima

Slobodanka Ćorić Vesti 30.05.2024 10:52 0

Bilo da ih kombinujete sa koktel haljinom ili klasičnim farmericama, ove sandale su simbol elegancije i stila koji nikada ne izlazi iz mode

sandale

Printscreen/Instagram

Leto 2024. donosi sa sobom novu paletu sandala koje su ne samo u trendu, već i svestrane, prilagođavajući se ženama svih generacija. Modni stručnjaci i dizajneri ističu nekoliko modela koji će dominirati ulicama ove sezone.

Bilo da ih kombinujete sa koktel haljinom ili klasičnim farmericama, ove sandale su simbol elegancije i stila koji nikada ne izlazi iz mode. Sa nešto drugačijim kaišem oko pete one predstavljaju savršenu ravnotežu udobnosti i elegancije.

 

 

 

 

Klasične ravne sandale

Jednostavne i elegantne, klasične ravne sandale ostaju omiljeni izbor za mnoge žene. Bilo da se odlučite za modele sa minimalnim detaljima ili one sa suptilnim ukrasima, ravne sandale su savršene za svakodnevne aktivnosti, šetnje po plaži ili neformalne letnje izlaske.

 

 

Njihova udobnost i praktičnost čine ih idealnim za žene svih uzrasta.

 

 

Platforme

Platforme su se vratile na velika vrata, pružajući visinu bez žrtvovanja udobnosti. Sandale sa platformom su odličan izbor za one koje žele dodati malo dodatne visine svom izgledu, a da pritom ne opterećuju stopala.

 

 

Platforme se lako kombinuju sa letnjim haljinama, suknjama ili čak kratkim pantalonama, čineći ih savršenim za različite prilike.

 

Sandale sa remenčićima

Sandale sa tankim remenčićima su elegantne i sofisticirane, idealne za večernje izlaske ili formalnije događaje. Ovi modeli često dolaze u neutralnim bojama poput crne, bele ili bež, ali i u jarkim, letnjim tonovima koji dodaju šarm svakom outfitu.

 

 

Bez obzira na godine, sandale sa remenčićima su bezvremenski komad koji dodaje ženstvenost svakom stilu.

Komentari (0)
Loading