Sandale koje ćete obožavati: Džesika Alba predložila fantastičnu letnju kombinaciju za vaš sledeći odmor, nema greške

Vesti 25.05.2024 09:33 0

Nosila ih je uz polu-ležerni, svetli botanički kombinezon i svečanu crvenu haljinu bez bretela

Džesika Alba

Printscreen/Instagram

Ima nešto u vezi proleća i leta što zahteva da nosite što više pletiva, posebno ako idete na odmor na plaži - bilo da je u obliku slamnatog šešira za sunce, torbe ili, u slučaju Džesike Albe, pletene sandale na platformi.

Glumica je nedavno otišla na rođendansko putovanje u Majakobu u Meksiku sa grupom drugarica, kako je napisala je na Instagramu, a ravne cipele su se pojavile na više slika njihovih tropskih avantura.

Nosila ih je uz polu-ležerni, svetli botanički kombinezon i svečanu crvenu haljinu bez bretela. 

Džesika

Printscreen/Instagram/jessicaalba

 

Marta Stjuart je takođe nedavno nosila sandale sa platformom dok je putovala, što pokazuje njihovu svestranost i funkciju.

One će dodati malo dodatne visine bez velike neprijatnosti, što ih čini odličnim izborom za odmor na plaži, venčanja i bilo koju drugu letnju večeru, objašnjava People.

Džesika je ikona stila

Glumica je nedavno nosila plavo-belu prugastu košulju dizajnera Džerarda Darela, brenda koji je Sara Džesika Parker nosila ove zime, a Kejt Hadson i Tejlor Svift su nosile torbe iz njegove kolekcije.

Na donjem delu tela je nosila prozračne bele pantalone i odgovarajuće patike. Uz to je nosila i plavu torbu čime je od glave do pete uskladila izgled.

Košulje su sjajan izbor jer možete da zavrnete rukave ili da ih nosite otkopčane sa majicom ispod dok je koža i dalje zaštićena, a vi se ne osećate kao da ste previše zabundani. Udobne pantalone su takođe praktične jer mogu da se nose bilo gde.

Elegantna dama

Džesika Alba i obični ljudi žive potpuno drugačijim životima, u to nema sumnje. Ali njihovi stilovi ne mogu biti sličniji. 

Glumica (43) je primećena sa svojim suprugom Kešom Vorenom u nedelju uveče (na dan kada su obeležili njihovu 16. godišnjicu braka objavom na Instagramu) u suknji od satena, sa torbom i pletenim sandalama.

Džesika

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Satenske suknje su jako udobne, jer vas ni na koji način ne stežu i ne ograničavaju i one čine da sve odevne kombinacije, čak i one sa ležernim majicama, izgledaju i osećati se svrsishodnijim. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading