Život sa četvoro dece: Krisi Tajgen podelila slike haotičnog izeta u muzeju, pogledajte šta rade njeni mališani

Vesti 28.05.2024 13:58 0

Mama četvoro dece je izgledala pomalo uznemireno na prvoj fotografiji dok je nosila svoju ćerku Esti (1) kroz muzej

Krisi

Printscreen/Instagram/chrissyteigen

Krisi Tejgen je provela porodični dan u muzeju!

Manekenka (38), je objavila svoje „lepe“ i „haotične“ uspomene iz Prirodnjačkog muzeja na Instagramu uoči Dana sećanja. Dan je provela sa svojim suprugom Džonom Ledžendom i njihovom decom.

,,Prelep, haotičan sat u Prirodnjačkom muzeju!” napisala je ona u opisu objave. 

Mama četvoro dece je izgledala pomalo uznemireno na prvoj fotografiji dok je nosila svoju ćerku Esti (1) kroz muzej.  

Ledžend (45), se pojavio na drugoj slici noseći njihovog 11-mesečnog sina Rena na ramenima dok su svi gledali u veliki dragulj u staklenoj vitrini u drugoj prostoriji.

 

 

Pevač pesme ,,All of Me" je nosio Rena na ramenima dok je stajao u konzervatorijumu ispunjenom drvećem i biljkama. Pevač je takođe viđen kako sedi na klupi na otvorenom sa Renom u krilu dok je Tajgenova sedela pored njih i gledala u svog dečaka.

Tajgenova i Ledžend su potom pozirali za porodičnu fotografiju sa svoje četvoro dece dok su stajali ispred kostura Tiranosaurusa Reksa.

Njihova ćerka Luna je bila nasmejana (8) dok je nosila njihovog sina Majlsa (6) na leđima ispred Tajgenove, koja je držala Esti dok je Ledžend nosio Rena, navodi People.

,,Blago haotično"

Ranije ove godine, manekenka i autorka (38) je na Instagramu podelila niz fotografija svoje dece, uz natpis ,,Blago haotično".

Njena najstarija ćerka, Luna (7), je u nizu fotografija pozirala sa urnebesnim kačketom na kojem je pisalo: ,,Piškim u bazenima", a devetomesečni sin Ren je na drugoj nosio ogromne slušalice koje su mu spljoštile obraze.

 

 

Ćerka Esti, stara 13 meseci, takođe se mogla videti kako ispituje portret šestočlane porodice koji je držala njena mama.

Na još nekoliko fotografija, Luna se može videti kako snima plesne portrete, noseći triko i suknjicu, i kako sa pištoljem za lepak lepi nešto od kartona.

Poslednja fotografija prikazuje Tajgenino drugo najstarije dete, petogodišnjeg sina Majlsa, kako se ceri u kameru dok porodica gleda kolekciju bejzbol karata i drugih predmeta. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading