Njena koža bila je siva i beživotna, a oči umorne: Radnica gradske čistoće godinama nije brinula o izgledu, a onda je postala lepotica preko noći

Slobodanka Ćorić Vesti 29.05.2024 16:03 0

Nije bila farbana, pa je nekada tamna kosa imala izrast od nekoliko centimetara sede kose. Zanemarila je depilaciju, oblikovanje obrva, kao i šišanje i šminkanje

žena

Printscreen/Facebook

Lepota žene najbolje dolazi do izražaja kada prođe kroz ruke profesionalaca. To je priča jedne žene koja radi u Gradskoj čistoći i koja godinama nije vodila računa o svom izgledu.

žena

Printscreen/Facebook

 

Nije bila farbana, pa je nekada tamna kosa imala izrast od nekoliko centimetara sede kose. Zanemarila je depilaciju, oblikovanje obrva, kao i šišanje i šminkanje. Zbog toga je izgledala mnogo starije nego što je bila. Njena koža bila je siva i beživotna, a oči umorne.

Profesionalna intervencija

A onda su profesionalci odlučili da promene njen izgled. I to uopšte nisu bili skupi tretmani, već samo farbanje, šišanje i depilacija obrva. Prvi korak bio je da joj osveže boju kose i uklone sede vlasi. Nova frizura donela je osveženje njenom izgledu i istakla njene crte lica.

žena

Printscreen/Facebook

 

Rezultati transformacije

Nakon osnovnih tretmana, usledila je lagana šminka koja je istakla njene prirodne lepe crte lica. Profesionalni šminker je koristio nežne tonove koji su naglasili njenu prirodnu lepotu. Depilacija obrva i minđuša dodala je poslednji pečat ovoj neverovatnoj transformaciji.

Rezultat je bio zapanjujuć – od žene koja je zanemarivala svoj izgled, postala je negovana i lepa žena. Njena koža je dobila zdrav sjaj, a oči su ponovo sijale. Osmeh joj je postao svetliji i samopouzdanje je raslo sa svakim korakom.

Komentari (0)
Loading