Ovakve maturante nikada niste videli: Sve pršti od luksuza i glamura, ljudi se krste i pitaju ko plaća sve ovo

Jelena Vukelić Vesti 24.05.2024 11:24 0

Ova maturska proslava srednjoškolaca bila je poput Met Gale za tinejdžere, nije moguće takmičiti se s njima

matursko veče

Printscreen/TikTok

Učenici srednje škole Booker T. Washington pretvorili su svoju matursku proslavu u pravi trenutak iz bajke, a njihovo slavlje se upoređuje sa Met Galom zahvaljujući neverovatno raskošnim kostimima.

Slično godišnjem slavlju poznatih ličnosti, učenici su se za svoju bajkovitu zabavu prošlog petka obukli u najlepše toalete i stigli u stilu u luksuznim vozilima poput Rolls Royce-a, Mercedes Benz-a, BMW-a, pa čak i u kočiji sa konjskom zapregom.

Kao što se može videti u jednominutnom TikTok klipu koji je postavio učenik Booker T. Washington škole Kamilo Kastro, njihovo dolazak uključivao je i policijsku pratnju dok su porodica i prijatelji gledali sa divljenjem.

„Moji prijatelji su rasturili maturu", napisao je Kamilo u opisu viralnog klipa koji ima preko 3,9 miliona pregleda.

 

 

Na događaju Booker T. Washington škole, pod nazivom „Bilo jednom: Da li ti cipela odgovara?“, dobro obučeni mladi dolazili su kao likove iz bajki poput Crvenkape, Lepotice i zveri, Pepeljuge, Aladina, Princeze i žapca i Pirata sa Kariba.

 

 

Jedna devojka došla je doslovno kao princeza na bal u beloj kočiji u obliku bundeve sa svojim princem šarmantnim. Njena ledeno plava balska haljina je blistala dok je izlazila iz kočije i graciozno se kretala ka mestu događaja pre nego što je sat otkucao ponoć.

 

Crvenkapa je našla put iz šume do mature sa Velikim zlim vukom kao svojim pratiocem koji je nosio masku vuka sa naočarima. 

 

Drugi srednjoškolci su nosili kostime inspirisane Tinker Bellom, Princezom i žapcem, Jafarom, Princezom Jasminom i Aladinom...

„Ova deca su razbila ovu temu!!!! MET Gala ko?? Ana Vintur treba da ih pozove,“ komentarisao je jedan gledalac.

„MET GALA!!! Ne može da se takmičim sa ovom decom,“ dodao je drugi. „

"Odakle mi pare, ko plaća sve ovo" bio je jedan od najčešćih kometara.

A kako se vama ovo dopada?

Komentari (0)
Loading