Apsolutni prolećni hit: Žene se otimaju za suknjicu koju je nosila Tejlor Svift, boja je fenomenalna!

Vesti 25.04.2024 10:03 0

Bilo da idete na teniski teren ili u grad, ,,skort" nudi praktičnu alternativu farmerkama, atletskim šortsovima ili čak tipičnim suknjama

Tejlor

Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Internet ne može da prestane da priča o novom albumu Tejlor Svift, ,,The Tortured Poets Department". Ali to nije jedini trenutak koji zaslužuje našu pažnju.

Pevačica (34) postavila je video na YouTube-u kako bi promovisala svoj novi singl „Fortnight“, u kojem je pekla rolnice sa cimetom, poljubila sa dečka Travisa Kelsija i, što je najvažnije, igrala ,,pickleball" u lila suknjici.

Tejlor

YOUTUBE / Planet / Profimedia

 

Iako je u Sviftinom kratkom video snimku bilo mnogo zanimljivih stvari, njena sportska suknja, koju je Pop Flek identifikovao kao ,,Piourette Skort" (miks suknje i šortsa), odmah je opčinila internet - i nije teško shvatiti zašto, objašnjava People.

Bilo da idete na teniski teren ili u grad, ,,skort" nudi praktičnu alternativu farmerkama, sportskim šortsevima ili čak tipičnim suknjama koje su funkcionalne koliko i moderne. Njihova tajna? Za razliku od prosečne mini suknje, ,,skort" pruža dodatnu sigurnost, dok ostaje prozračan i šarmantan. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading