Punđa za par minuta: Sve što vam treba je gumica za kosu i češalj za frizuru kao iz salona

Olja Jelić Vesti 10.02.2024 14:25 0

Treba vam samo gumica za kosu i češalj

Punđa

Printscreen/TikTok

Na dane kad naša kosa u potpunosti ne sarađuje, a vremena za pranje i ponovno stilizovanje nemamo, niske punđe najbolje su rešenje. Iako zvuči poprilično jednostavno, ove frizure ponekad ne ispadnu baš onako kako smo zamislili. Kako se radi o frizuri koju želimo savršeno da izvedemo bez razmišljanja, potražili smo najjednostavniju opciju i pronašli je na TikToku

Reč je o niskoj 'slick bun' frizuri s razdeljkom sa strane. Kao prvi korak najvažnije je da imate gusti češalj s kojim ćete sve dobro zagladiti i lak za kosu ili gel koji će ukrotiti one najtvrdoglavije vlasi. Ako ovu frizuru odlučite da napravite jer ste odložili pranje kose za idući dan, gotovo da vam preparati neće ni trebati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tetiana Soviak (@tanyasv_)

 

 

Prvi korak je relativno lak, a problem kod ovakvih frizura pojavljuje se upravo kada trebamo da oblikujemo punđu. Korisnica Tik Toka koja je i podelila ovaj video ima fora trik s gumicom uz koji će punđa dobiti na volumenu. 

 

 

Pravljenje punđe započnite vezivanjem repa, ali u trenutku kada dođete do zadnjeg provlačenja kose kroz gumicu, nemojte kosu provući do kraja. Oko tog dela zamotajte ostatak kose i po potrebi učvrstite ukosnicama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading