Promenila lični opis: Hurem iz „Sulejmana Veličanstvenog“ prošetala crvenim tepihom u Kanu, niko je nije prepoznao!

Vesti 19.05.2024 11:35 1

Na crvenom tepihu se pojavila u glamuroznoj haljini, a skoro niko nije shvatio da je to ona.

hurem

Profimedia

Na Filmskom festivalu u Kanu pojavila se i čuvena Hurem iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni“.

Prošetala glamurozne haljine

Hurem je prošetala crvenim tepihom u glamuroznoj dugoj haljini koja je svetlucala, a dugu plavu kosu je skupila u niski rep. Bila je veoma raspoložena i nasmejana dok je pozirala fotografima. Merjem Uzerli se drugi dan na čuvenom Filmskom festivalu takođe pojavila u haljini dostojnoj poznate turske sapunice. Elegantnu kreaciju su krasili beli i crni biseri, a celu kombinaciju upotpunila je raskošnom ogrlicom.

Promenila lični opis

Pored glamurozne pojave i lepog raspoloženja, nemoguće je bilo ne primetiti kako se poznata glumica promenila, vidljivo je da je imala brojne estetske zahvate na licu koje ne može više da sakrije. Primetno je ubrizgavanje botoksa i stavljanje hijaluronskih filera koji su joj promenili izgled.

 

 

Buran život

Od snimanja "Sulejmana Veličanstvenog" prošlo je 10 godina, a Merjem se u seriji nije dugo zadržala zbog privatnih psihičkih problema. Poznata glumica je, prema pisanju medija, imala buran ljubavni život, a trenutno živi sama sa dve ćerke, Larom (8) i Lili Koi (2). Na svom Instagramu profilu često deli događaje iz svog privatnog života sa svojim pratiocima.

Bonus video:

 
Komentari (1)
Loading
zora
19.05.2024 20:14

Skoro da niko nije shvatio da je to ona??? Vi stvarno mislite da oni koji su bili prisutni poznaju sve glumice drugih zemalja? Smesni ste.