Ista mama: Žizel Bundšen i ćerka oduševile tokom nedavnog izlaska, ne zna se koja je lepša

Vesti 19.05.2024 18:59 0

Njihov izlazak dolazi nakon ozloglašenog specijala Toma Bredija pod nazivom ,,The Roast of Tom Brady"

Žizel

Profimedia

Žizel Bundšen je nedavno uhvaćena u dirljivom trenutku sa svojom ćerkom Vivijan dok su šetali svog psa. Trio je odisao čistim blaženstvom uživajući u šetnji.

Brazilska lepotica, poznata po svojoj modnoj karijeri, poslednjih godina posvećuje vreme svojim najmilijima.  Bundšenova je bila opuštena, pokazujući svoju prirodnu lepotu i gracioznost u opuštenoj odeći.

Njena dvojnica, Vivijan, je hodala pored Žizel. Njena upadljiva sličnost sa majkom očarala posmatrače, koji su primetili da je nesumnjivo od nje nasledila šarm. Činilo se da Vivijan potpuno uživa u izlasku.

Njihov izlazak dolazi nakon ozloglašenog specijala Toma Bredija pod nazivom ,,The Roast of Tom Brady". Bivši sportista je nedavno otkrio da specijalgovori o negativnom uticaju na njegov porodični život nakon objavljivanja komične emisije.

Brejdi je rekao da mu je žao što je pristao na saradnu na specijalu, jer je to uticalo na njegovu decu. Iako Brejdi nije precizirao koji deo specijala je bio najštetniji, mnoge šale su se odnosile na njegov razvod od Bundšen i njenu navodnu novu vezu.

 

 

„Sviđalo mi se kada su šale bile o meni. Mislio sam da su jako zabavne. Nije mi se svideo način na koji su uticali na moju decu“, rekao je Brejdi za „The Pivot Podcast“. Nastavio je da je rekao da to „ne bi“ ponovio, nakon što je saznao za štetu koju je to nanelo njegovoj deci.

„To je najteži deo... to je gorko-slatki aspekt kada uradiš nešto za šta misliš da je ispravno, a onda odjednom shvatiš da to ne bih uradio ponovo zbog načina na koji je to uticalo na ljude do kojih ti je stalo o najviše na svetu“, objasnio je on.

Žizel Bundšen je izrazila svoje razočarenje

Žizel Bundšen je izrazila svoje razočaranje nakon spacijala njenog bivšeg muža. Događaj, koji je trebalo da bude bezbrižna prilika za pohvalu Brejdijeve karijere, poprimio je neočekivani preokret kada su se pojavile šale o njihovom prošlom braku, izazivajući Bundšeninu zabrinutost.

Prema izvoru bliskom Bundšenovoj, 43-godišnja manekenka, poznata po ulozi zaštitničke majke, izrazila je duboko razočarenje zbog onoga što je doživela kao nepoštovanje njene porodice tokom. Izvor je naglasio da su deca Bundšenina primarna briga, i misli da je na njih uticao sadržaj emitovan tokom specijala, prenosi Hola! .   

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading