Džej Lo mršavija nego ikada: U sred glasina o razvodu od Bena Afleka pokazala pripremu za predstojeću turneju, nema joj ravne!

Vesti 18.05.2024 11:29 0

Ona je sportski izgled uparila sa belim patikama, a ceo izgled je ukrasila svojim prepoznatljivim minđušama

dženifer lopez

Profimedia

Dženifer Lopez se sprema za svoju dugo očekivanu turneju.

Pevačica se fokusira na svoju profesionalnu karijeru usred nedavnih glasina o njenoj vezi sa Benom Aflekom, uključujući probe za njenu turneju „This Is Me Now“ i njen predstojeći film „Atlas“.

Ova 54-godišnja zvezda više puta je primećena kako dolazi u svoj plesni studio. Dženifer je takođe fanovima  pružila uvid u svoj proces, pokazujući svoje plesne pokrete sa svojim plesačima.

„JLOLIVE Rehearsals Day 1“, napisala je na Instagramu, pokazujući fotografiju u svom studiju, u belom topu i širokim zelenim  pantalonama.

Mršavija nego ikada

Ona je sportski izgled uparila  sa belim patikama, a ceo izgled je ukrasila svojim prepoznatljivim minđušama. Pevačica je pokazala svoje zategnute trbušnjake i ispravila kosu za fotografije iza scene. Džej Lo je nedavno pričala o svojoj kondicionoj transformaciji nakon što je završila snimanje svog filma „Kiss of the Spider Woman“, prenosi Hola! .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

„Sada sam spremna za posao. Mršavija sam nego ikada pre. Trenutno sam u borbenoj formi", rekla je. „Pomeram telo, stalno pomeram telo, putujem, svake večeri se istežem dva sata. To je vreme kada postignem zaista dobru i zdravu formu", rekla je Dženifer.

Glasine o razvodu

Svet je uzdrmala vest o razvodu jednog od najpopularnijih poznatih parova! Benu Afleku je prekipelo i odlučio je da se razvede od Dženifer Lopez, a navodno se već i odselio iz kuće, izjavio je izvor blizak paru. Sad nam je jasno zašto je Dženifer naglo smršala u poslednjih mesec dana. 

"Gotovo je, razvešće se, ali ovaj put Bena ne treba kriviti za to", rekao je izvor. Obožavaoci ovog para su već primetili da se njih dvoje neko vreme ne pojavljuju nigde zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa Dženifer, a Benov je bio da je "zauzet snimanjem filma“.

Nije im prvi put

Dženifer Lopez i Ben Aflek su već jednom bili u vezi, pa su raskinuli veridbu 2003. godine, potom su se ponovo spojili gotovo 20 godina kasnije i venčali se 2022. godine.

Dženifer

Printscreen/Instagram/jenniferlopez

 

I ranije su imali problema u odnosu jer su se na različite načine nosili sa slavom. Dženifer voli da bude u centru pažnje, dok Ben oduvek beži od nje.

Dolila ulje na vatru

Nakon glasina o razvodu, Dženifer Lopez je "lajkovala" objavu na Instagramu o "prekinutim vezama", što je dodatno podstaklo glasine o razvodu. Pevačica je, naime, lajkovala post koji je kreirala savetnica za veze Lena Marsak, a koja je govorila o izazovima veze u kojoj nema "integriteta i poštovanja".

 

 

Ne možete da izgraditi zdrav odnos sa nekim kome nedostaju integritet i emocionalna sigurnost - piše u objavi, a ovim lajkom pevačica je dodatno podgrejala sumnje o razvodu. 

Navodno, a kako piše Page Six, problemi su počeli pre nekoliko meseci kada je Dženifer povećala broj radnih obaveza i počela da se priprema za svoju turneju .Međutim, drugi izvor je rekao da Ben Aflek (51) više ne živi sa Dženifer. Ipak, još uvek nisu spremni za razvod, već tvrde da rade na svom braku. 

 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading