Posle fatalne Brazilke na red je došla ruska lepotica: Tom Brejdi i Irina Šajk su novi par u svetu poznatih

Olja Jelić Vesti 25.07.2023 17:03 0

Nakon 13 godina ljubavi sa čuvenom manekenkom, živa legenda svetskog sporta uhvaćena je posle uzbudljive noći s njenom koleginicom

Irina Šajk

Shutterstock

Američki mediji juče su objavili da su ruska manekenka Irina Šajk i američki igrač NFL-a Tom Brejdi novi par u svetu poznatih.

Portale su preplavile paparaco fotografije na kojima jedna od najvećih zvezda modelinga današnjice izlazi iz kuće čuvenog sportiste, a navodno je ona prespavala u Brejdijevom domu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Kako piše NY Post, Irina je viđena kako ulazi u sportistin dom uveče, a napustila ga je tek sutradan u 9.30. Ona je uslikana u istoj odevnoj kombinaciji koju je nosila veče ranije, a zatim je sportista u svom automobilu mazio Ruskinju po licu.

Mnogi su se zapitali da je u pitanju samo letnja avantura, a mediji sada javljaju da to nije slučaj – Tom Brejdi je navodno očaran Irinom Šajk!

– Tom je stvarno ushićen jer se ovo dešava, oseća da se potpuno razumeju, a ona njega smarta ekstremno zanimljivim, preduzimljivim, a ima i pametan smisao za humor – kaže izvor blizak paru.

– Ona nije samo avantura, a on zaista želi da im uspe – dodala je neimenovana osoba koja je upućena njihov život.

 

 

Brejdi se u oktobru prošle godine razišao od manekenke Žizel Bundšen posle 13 godina ljubavi i dvoje dece, a izvor ističe da živu legendu američkog fudbala ne zanima samo provod.

– Uvek je govorio da posle razvoda neće da se petlja s nekim s kim nema budućnosti, želi nekoga koga može da upozna sa svojim klincima. O njoj zaista ima visoko mišljenje i ima velika očekivanja od njihove veze. S njom ne brine ni o čemu, izgleda da se razumeju i odlično slažu – kaže izvor.

Drugi izvor istakao je da se par odlično zabavlja i da su bili u kontaktu otkad su se upoznali na jednoj svadbi, a oboje su vrlo uzbuđeni iako su tek na početku veze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

 

 

Podsetimo, Tom Brejdi se prošle godine razveo od brazilske manekenke Žizel posle 12 godina ljubavi i braka u kom su dobili dvoje dece, a od tada je u medijima povezivan s glumicom Riz Viterspun, rijaliti zvezdom Kim Kardašijan i manekenkom Emili Ratajkovski, iako ne postoje dokazi da su se oni zaista viđali.

Što se tiče Irine Šajk, ona je nakon duge veze i veridbe s portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, bila u ljubavi s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, s kojim je dobila ćerku Leu de Senu. Kasnije je povezivana s Leonardom Dikapriom i Kanjeom Vestom, ali nije bilo potvrde da je zaista imala veze s njima.

Komentari (0)
Loading