Izgleda kao tinejdžerka: Opra Vinfri (70) zablistala na dodeli nagrada, a potom otkrila tajnu svoje vitke linije!

Vesti 15.03.2024 19:10 0

Tokom intervjua, Vinfri je govorila o svojoj dvostrukoj operaciji kolena 2021. godine, rekavši Kimelu da se „život promenio nakon toga“

Opra

RB / INSTAR Images / Profimedia

Opra Vinfri je sijala na dodeli GLAAD medijskih nagrada 2024!

Vinfri (70) je na ceremoniji zajedno sa Nisi Neš-Bets odlikovana nagradom Vanguard, a bila je obučena pefektno, noseći dugačku crnu haljinu sa blejzerom sa ljubičastom kragnom i dugmadima na prednjoj strani.

Kosa omiljene TV voditeljke bila je uvijena, a ceo izgled je upotpunila parom blistavih minđuša kako bi izgledala veoma glamurozno na ceremoniji koja je održana u Beverli Hiltonu u Los Anđelesu.

Vinfrijeva je nosila par šiljastih crnih potpetica dok je izlazila na scenu da preuzme nagradu. U svom govoru, Opra je prokomentarisala da je bila tako „posebna čast“ dobiti nagradu Vanguard za „saveznicu“, insistirajući da je govorila ispred „najbolje sobe ikada“.

Ona je takođe primećena kako nosi istu haljinu sa blejzerom dok je snimljena ispred  studija emisije ,,Jimmy Kimmel Live!" u četvrtak. Zatim se presvukla u džemper i farmerke žute boje za nastup u emisiji, gde joj je voditelj rekao da izgleda kao „tinejdžerka”.

Tokom intervjua, Vinfri je govorila o svojoj dvostrukoj operaciji kolena 2021. godine, rekavši Kimelu da se „život promenio nakon toga“.

"Dala sam zavet, da ako me Bog ponovo pusti da prohodam, obećavam da ću se dovesti u formu, obećavam da ću svoje telo koristiti u najvećem mogućem stepenu za sebe i svoje zdravlje. Tako je sve počelo", rekla je ona. , pozivajući se na njeno putovanje gubitka težine.

 

Nakon sezone dodele nagrada i novinarske turneje filma ,,The Color Purple", Vinfrijeva je odavala počast filmu tako što je na odgovarajući način nosila brojne ljubičaste odeće tokom poslednjih nekoliko meseci.

Na dodeli Zlatnih globusa u januaru, Vinfri je nosila jedan od svojih najupečatljivijih izgleda do sada: doteranu haljinu u prelepoj kraljevsko ljubičastoj nijansi. Njen izgled je bio prilagođen Louis Vuitton-u i nosila je odgovarajuće ljubičaste cipele.

U razgovoru sa Ekstra na crvenom tepihu na ceremoniji, Vinfri je otkrila da je za izradu haljine bilo potrebno "600 sati", prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading