Najlepše haljine na Kanskom festivalu: Izdvajamo 4 modela koja su napravila apsolutnu pometnju, pogledajte samo Naomi Kempbel!

Vesti 16.05.2024 14:44 0

Pojava na čuvenom događaju se smatra izuzetnom privilegijom, a od glumaca i ostalih saradnika na svetskim filmovima se očekuje elegancija i luksuz

Hajdi

Loredana Sangiuliano/Landmark Media / Newscom / Profimedia

Kanski festival stavlja u centar pažnje najveće filmove godine, on je takođe impresivan zbog glamuroznih toaleta nekih od najpoznatijih lica u zabavnoj industriji.

Festival koji se održava po 77. put, započeo je 15. maja i trajati će do 25. maja.

Pojava na čuvenom događaju se smatra izuzetnom privilegijom, a od glumaca i ostalih saradnika na svetskim filmovima se očekuje elegancija i luksuz.

Ovom prilikom predstavljamo zvezde koje su prosto zablistale na crvenom tepihu!

Naomi Kempbel

Naomi Kempbel je pokazala da prkosi godinama noseći blistavu crnu haljinu na premijeri filma ,,Furiosa" u kome glavnu ulogu tumači Anja Tejlor Džoj.

Ona je pokazala svoju senzacionalnu građu u haljini koja je imala trake od mrežaste tkanine, otkrivajući njene visoke noge i crni donji veš.

Njena glamurozna haljina je imala par elegantnih bisernih detalja i četvrtasti dekolte.

Naomi je dodala par srebrnih visećih minđuša i crne štikle.

Dala je sve od sebe za veče, sudeći po tome da se odlučila za glamuroznu šminku.

Hajdi Klum

Hajdi Klum je u utorak stigla na projekciju filma „Le Deuxième Acte“ i ceremoniju otvaranja crvenog tepiha 77. godišnjeg filmskog festivala u Kanu u Francuskoj.

Ona se pojavila u u raskošnoj crvenoj haljini ,,Kobeisy Couture"-a i u odvažnom paru štikli sa šiljastim vrhom.

Manekenka je stigla u Nicu u Francuskoj u ponedeljak popodne, noseći ležerne udobne bele patike sa gumenim đonom i ugraviranim detaljima


Anja Tejlor Džoj

Anja Tejlor Džoj (28) je stigla  na projekciju filma ,,Furiosa" u sredu, 15. maja, u Diorovoj balskoj haljini bez naramenica u boji šampanjca. Glamuroznom izgledu dodala je ogrlicu i blistave minđuše brenda Tifani.

Njena šminka je bila inspirisana starim Holivudom po ugledu na Merilin Monro. Njena ledena plava kosa bila je oblikovana u punđu. Ceo izgled je upotpunila crnim ajlajnerom i crvenim karminom.

 

Za premijeru u četvrtak, 2. maja u Sidneju, u Australiji, Džoj je očarala sve prisutne u kitnjastoj zlatno-srebrnoj mini haljini i odgovarajućim detaljem za glavu, oboje ukrašenim ogromnim šiljcima koji podsećaju na strele.

 

Izgled, stilizovan od strane Rajana Hejstingsa, je iz kolekcije Paka Rabana za proleće/leto 1996. godine.

Greta Gervig

Rediteljka Greta Gervig (40), poznata po filmu ,,Barbi", izgledala je blistavo u haljini Armani Prive na premijeri filma ,,Furiosa" u Kanu, u Francuskoj, u sredu, 15. maja.

Njena haljina imala je dubok dekolte i kaiševe ukrašene cirkonima. Gervig je uzdigla svoj izgled dijamantskom narukvicom, prstenom i ogrlicom.

Na lice je stavila je meku senku, blago rumenilo i jarko crveni karmin. Njena plava kosa bila je nameštena na stranu i stilizovana u talasastu piksi frizuru.   

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading