Nije im se nimalo dopao: Šakirini sinovi nikako ne odobravaju film ,,Barbi" i ona se slaže s tim, a evo i zašto

Vesti 03.04.2024 19:12 0

,,Barbi" je bio jedan od najpopularnijih filmova 2023. godine i uticao je na pop kulturu tokom njegove promocije i tokom sezone dodela nagrada 2024. godine...

Šakira

Profimedia

Šakira iznosi svoja razmišljanja o obožavateljima omiljenom filmu ,,Barbi".' Kolumbijska pevačica je otkrila da iako je film za mnoge postigao potpuni uspeh, ona nije obožavala priču i likove, uključujući njene sinove Sašu i Milana, koji podelili svoje misli sa njom.

„Mojim sinovima se nije nimalo dopao. Osećali su da je to emaskuliralo i slažem se, u izvesnoj meri. Odgajam dva dečaka. Želim (i oni) da se osećaju moćno (iako) poštuju žene“, rekla je pevačica za magazin Allure tokom svog poslednjeg intervjua.

,,Barbi" je bio jedan od najpopularnijih filmova 2023. godine i uticao je na pop kulturu tokom njegove promocije i tokom sezone dodela nagrada 2024. godine. „Verujem u to da ženama damo sve alate i poverenje da sve to možemo da uradimo a da ne izgubimo svoju suštinu, a da ne izgubimo svoju ženstvenost. Mislim da muškarci imaju svrhu u društvu, a žene imaju i drugu svrhu“, izjavila je Šakira.

„Mi se međusobno nadopunjujemo i to dopunjavanje ne treba gubiti. Samo zato što žena može sve to ne znači da treba“, nastavila je da objašnjava. „Zašto da ne podelite teret sa ljudima koji zaslužuju da ga nose, koji su takođe dužni da ga nose?“

Pevačica je dodala; „Volim pop kulturu kada pokušava da osnaži žene, a da ne oduzima muškarcima njihovu mogućnost da budu muškarci, da takođe štite i obezbeđuju.“ Dalje u intervjuu, govorila je o svom novom albumu i svom romantičnom životu, uključujući i razvod od Džerarda Pikea.

Nije im se nimalo dopao: Šakirini sinovi nikako ne odobravaju film ,,Barbi

Shutterstock

 

„Niko mi ne govori kako da plačem ili kada da plačem, niko mi ne govori kako da vaspitavam svoju decu, niko mi ne govori kako da postanem bolja verzija sebe“, rekla je ona, dodajući; ,,Ja to odlučujem."

Pevačica je rekla da ima „nečeg osvežavajućeg u vezi sa ženama kada postanu ono što jesu i ne izvinjavaju se. Zato što smo prokleto morali da se u prošlosti izvinjavamo toliko puta“, zaključila je ona. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading