Oduševila fanove: Zendaja najavila povratak na najveći modni događaj ikada, ovo je sve što treba da znate!

Vesti 17.04.2024 21:13 0

Objavljeni su detalji za ovogodišnju dugo očekivanu Met Galu

Zendaja

Profimedia

Iščekivanje se pojačava uoči velike noći Met Gale 2024. Sve oči su uprte u Zendaju, multitalentovanu zvezdu serije „Euforija“ i modne ikone. Posle petogodišnje pauze od kultnog događaja, ona je spremna da se vrati. Ovoga puta neće samo da prisustvuje, ona će i da ga vodi.

U ekskluzivnom intervjuu za E! News na premijeri filma „Izazivači“ u Los Anđelesu, Zendaja je zadirkivala fanove nagoveštavajući šta sledi. „Imamo neke ideje“, otkrila je sa osmehom, ukazujući da radi zajedno sa svojim stilistom, Lo Roučem. „Osećala sam se kao pravi trenutak da pokušam da se vratim na Met“, objasnila je ona, nagoveštavajući značaj ovogodišnjeg događaja.

Met Gala zauzima posebno mesto u Zendajinom srcu. Pre pet godina dospela je na naslovne strane sa svojim nezaboravnim Pepeljuginom haljinom, a sada, dok se sprema da bude voditeljka, priznaje kolika joj je to čast. „To je očigledno čast“, ​​ponizno je izrazila.

Zendajino učešće prevazilazi njenu ulogu voditeljke. Spremna je da unese svoj prepoznatljivi stil i kreativnost u aferu na temu „Uspavane lepotice: Buđenje Mode“. „Lo i ja, očigledno, radimo zajedno mnogo godina i bavimo se tematskim oblačenjem još od „Veličanstvenog šoumena““, rekla je Zendaja.

Kako odbrojavanje Met Gala 2024. počinje, tako raste iščekivanje Zendajinog trijumfalnog povratka na najveću svetsku modnu pozornicu.

Detalji Met Gale 2024. godine

Objavljeni su detalji za ovogodišnju dugo očekivanu Met Galu. Ove godine, slavni gosti će proslaviti „Uspavane lepotice: Buđenje mode” u Metropoliten muzeju umetnosti. Izdanje ovog ekskluzivnog događaja 2024. vodiće neke od najpopularnijih zvezda.

Ana

Profimedia

 

Pored Zendaje, Metropoliten muzej umetnosti najavio je ovogodišnju nagradu Instituta za kostim i dočekaće Bed Banija, Krisa Hemsvorta, Dženifer Lopez i Anu Vintur. Benefit (ili The Met Gala) se održava svake godine prvog ponedeljka u maju. Obeležava otvaranje prolećne izložbe Instituta za kostim. Događaj obezbeđuje primarno finansiranje odeljenja za godišnje izložbe, publikacije, nabavke, operacije i kapitalna poboljšanja, objašnjava Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading