Vraća se omraženi trend iz devedesetih: Pamela Anderson ga obožava i danas, kako se vama dopada?

Olja Jelić Vesti 04.04.2024 13:34 0

Trend tankih obrva vraća se na velika vrata

Pamela Anderson

Shutterstock

Polako se vraćaju pojedini trendovi lepote iz devedesetih i 2000-ih. Pojedine slavne osobe ponovo ponosno ističu tanke obrve.

Ove precizno olovkom iscrtane obrve nedavno su ukrasile lica najpoznatijih imena u Holivudu od Kardi B do Rijane. Dok su neke slavne osobe ovaj izgled usvojile samo za potrebe snimanja, druge ga zadržavaju i u svakodnevnom životu.

 

 

Suprotnost trendu koji je dominirao proteklih godina

Prema Hypebae, ovaj trend iz devedesetih potpuna je suprotnost trendu koji je dominirao poslednjih godina - guste obrve prirodnog izgleda. Tanke obrve posebno su popularizovale Gven Stefani i Pamela Anderson dok su se pojavljivale na crvenim tepisima u filmovima i muzičkim spotovima u devedesetima. A sada se, izgleda, taj trend ponovno vraća. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

Kako ga postići šminkom?

Ako želite da isprobate ovaj izgled, postoji nekoliko načina za to - od uklanjanja viška dlačica voskom, pincetom ili koncem do upotrebe šminke, što je lakša varijanta jer ne zahteva čupanje ni trajno obavezivanje na izgled koji bi mogao da vas razočara.

 

 

Za isprobavanje tankih obrva prvo "obrišite" željene dlačice korektorom. Zatim olovkom za obrve nacrtajte tanku obrvu visokog luka. Da bi obrve ostale na mestu, upotrebite puder u kamenu ili fiksator šminke.

Ako želite dodati moderan zaokret ovom trendu iz devedesetih, obrve možete ofarbati u neku boju ili im dodati ukrasne kristaliće.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading