Tamne i guste više nisu u modi: Ovog leta preovladavaju "IZBELJENE" i tanke OBRVE

K.Ć. Vesti 05.07.2022 12:45 1

Nije tajna da obrve imaju moć da skoro potpuno transformišu naše lice

obrve

Shutterstock

Efekat će biti izuzetno različit, u zavisnosti od toga da li više volimo tanke ili široke, snažno definisane i ispunjene, ili delikatne, „razbarušene“.

Dok većina nas voli da ih malo potamni (najčešće se predlaže boja za nijansu tamnija od naše boje kose), vrlo moderna i smela opcija je njihovo ... posvjetljivanje. Ovog leta izbeljene obrve su hit u svetu. Čak su ih i najveće zvezde uradile.

Dok su u drugoj deceniji 21. veka jake, široke i definisane obrve dominirale trendovima (većina nas je tada činila sve da izrastu što gušće, boreći se sa posledicama preteranog čupanja 20-ih), sada je estetika ušla u naše domove povezana sa visokom modom i modnim pistama. Jedna od prvih poznatih ličnosti koja je odlučila da posvetli obrve bila je Hejli Biber, inspirisana Versaćeovim predlozima.

Ubrzo joj se pridružila prilično velika grupa uticajnih žena i umetnica. Od Kim Kardašijan, preko Kejti Peri, do zvezde „Igre prestola“ – Mejsi Vilijams. 

 

Kejti Peri je koristila izbeljene obrve kako bi dala jači karakter Zvončici iz "Petara Pana", u kojem je glumila na setu filma "Američki idol":

Tamne i guste više nisu u modi: Ovog leta preovladavaju

Printscreen/Facebook

 

Za Kim je, međutim, to bio element transformacije u medenu plavušu.

Veoma svetle obrve nisu dobra opcija za sve. Vrsta lepote ovde igra ogromnu ulogu. Devojke sa skandinavskim tipom lepote, koje karakteriše svetla koža, plava kosa, plave i oči, izgledaju posebno dobro sa posvetljenim obrvama.

Efekat „bez obrva“ takođe može biti dobar izbor za dame sa tankim obrvama kojima je dosadilo stalno korigovanje debljine i oblika.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Slaven
05.07.2022 14:40

Ovog leta izbeljene obrve,sledeceg celave zene, pa onda ....? Ko prati ove ludosti osim rijaliti protuva i ispraznih osoba.