Ova nijansa smeđe će biti GORUĆI TREND na leto 2023: Ton koji se ističe ultra visokom sjajem!

Vesti 30.04.2023 17:30 0

Frizerski stručnjaci je nazivaju "liquid brunette" i opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem.

kosa

Printscreen/Instagram

Luksuzna smeđa kosa je obeležila godinu za nama, a kao jedan od najvećih trendova za 2023. frizeri najavljuju boju koja već osvaja TikTok. To je kombinacija braon boje i tzv. tečne kose, dva veoma popularna trenda u svetu kose, a sve za cilj da se istakne prirodan izgled, sa ultra sjajnim, svilenkastim pramenovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

 

Frizeri je opisuju je kao smeđu nijansu dopunjenu ultra visokim sjajem, piše "Glamour". Sjajan efekat može se pružiti bilo kojoj braon nijansi, ali što je boja tamnija to je efekat jači, efektniji i bogatiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Josh (@harryjoshhair)

 

Frizeri kažu za "Glamour" da sa dolaskom hladne sezone ljudi sve više biraju smeđe nijanse u kosi. To ne znači da je kosa jednolična, već je prošarana pramenovima, ali su oni znatno tamniji i izgledaju dosta prirodnije, za razliku od nijansi koje u kosi viđamo tokom leta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Josh (@harryjoshhair)

 

Ove smeđe nijanse, koje sežu do najtamnije čokolade, bile su izuzetno popularne devedesetih godina prošlog veka. Setimo se samo Vinone Rajder i Ali Mekgrou. 

Kod ovakve boje kose, kućna nega je od izuzetne važnosti jer odabirom pravih proizvoda za negu možete pojačati utisak sjaja i luksuza vaše kose. 

Komentari (0)
Loading