Kajli usne, ali jeftinije: Devojka rekreirala slavne ,,cherry cola lips" za oko 500 dinara, žene drage, ovo je savršeno!

Vesti 19.03.2024 12:48 1

Viralni i božanstveni ,,cherry cola" izgled usana je lako rekreirati uz samo dva proizvoda koja možete pronaći u obližnjoj drogeriji...

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Mlada milijarderka, Kajli Džener (26) poznata je po svojim prelepim usnama. U početku je odbijala da prizna da je uz savršenu tehniku iscrtavanja usana podglegla estetskoj korekciji usana. 

Međutim, kada je konačno rešila da prizna, iskoristila je svoj ,,minut slave" da stvori multi milionersku bjuti imperiju sa fokusom na kombinacije tečnih karmina i olovki za usne. 

Od samog početka, pre nego što je osmislila famozni ,,Kylie lip kit", devojke su vapile da saznaju koje tačno nijanse koristi lepa Kajli, te bi odmah pojurile u najbližu prodavnicu kozmetike kako bi dostigle njen izgled. 

Isti je slučaj i sada, iako je milijarderka blago olakšala situaciju kada je lansirala svoje proizvode pod imenom ,,Kylie Cosmetics". I dalje svi žele da izgledaju kao ona. Ipak, nisu svi u mogućnosti jer šminka često košta kao ,,suvo zlato". Upravo zato cenimo jeftinije alternative koje postižu isti efekat. 

,,Cherry cola" usne 

Viralni i božanstveni ,,cherry cola" izgled usana je lako rekreirati uz samo dva proizvoda koja možete pronaći u obližnjoj drogeriji, objasnila je TikTok influenserka čiji nalog nosi naziv ,,begano". Ona je istakla da je Kajlina šminka početak njene serije- ,,How to be a baddie on a budget" (srp. ,,Kako biti opasnica na budžetu")

 

 

Ova devojka je objasnila da je za ovaj izgled potrebna samo braon olovka za usne i balzam za usne u tamno crvenoj boji. Ukoliko nemate olovku za usne, poslužiti će i olovka za usne ili senka za oči. Uokvirite usne braon olovkom za usne, a sredinu usana premažite balzamom za usne.

Ukoliko želite da usne budu malo više braoun, dodajte još jedan sloj olovkom, a ukoliko želite da budu crvenije još jednom pređite preko njih sa balzamom za usne i izgled će biti kompletiran.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zozo
20.03.2024 09:24

Kako se ove devojke glupiraju. Uvek im treba neko koga ce da imitiraju u nekim stvarima nevazno da li im stoji ili ne. Nesposobne da nesto izmisle same. Ogranicene imitatorke.