Bez pantalona i grudnjak na izvolite: Slavna glumica prošetala u nikad hrabrijem izdanju, ovaj deo tela je svima privukao pažnju

Vesti 13.03.2024 12:23 1

Uz asistenciju Tare Svenen, Stjuartova je zaokružila izgled pamučnom košuljom (takođe od Brunela Kućinelija), koju je otkopčala kako bi suptilno otkrila grudnjak...

Kristen

WALTER / Bestimage / Profimedia

Kristen Stjuart ne odustaje od svog smelog stila.

Glumica poznata po ulozi u filmu ,,Sumrak" (33) prošetala je u smelom autfitu dok je promovisala svoj novi film, ,,Love Lies Bleeding", širom sveta.

Stjuartova je juče fotografisana u Njujorku. Nosi samo par bež gaćica od kašmira visokog struka iz kolekcije Brunelo Kućineli za proleće/leto 2024.

Uz asistenciju Tare Svenen, Stjuartova je zaokružila izgled pamučnom košuljom (takođe od Brunela Kućinelija), koju je otkopčala kako bi suptilno otkrila grudnjak.

Dodala je i par prozirnih hulahopki, zbog kojih su njene duge noge u prvi plan, a ujedno i kestenjaste štikle, i prošivenu Šanel torbu.

Ceo autfit je bio zavodljiv i prelep, slično kao i Šanel suknja koju je Stjuart nosila na Berlinskom filmskom festivalu u februaru, ali je bio pomalo smeo zahvaljujući njenim dugačkim cipalima i kul naočarama za sunce.

kirsten stjuart

Profimedia

 

Svenen je obukla glumicu u neke od njenih najhrabrijih izgleda do sada ove godine. Na premijeri ,,Love Lies Bleeding" u Los Anđelesu ranije ovog meseca, očarala je u bodiju sa otvorenom dekolteu, napravljenom sa otvorenim leđima i tankim bretelama.

Prozirne crne hulahopke, minimalan srebrni nakit i crne cipele stvorile su kohezivan izgled, ali nisu ni najmanje odvratile pažnju od rizične siluete jednodelnog komada, prenosi People

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zozo
13.03.2024 17:34

Nije ona hrabra. Ona je bestidna, bahata i bez postovanja prema drugima. Stavlja te u situaciju da se ti stidis zbog njenih gluposti i okreces glavu.