Srpkinje će ih obožavati: Pantalone kraljice Leticije idealne su za svaku priliku, spoj udobnosti i elegancije

Olja Jelić Vesti 14.03.2024 15:50 0

Kraljica Leticija sve češće pravi otklon od haljina i suknji i poseže za poslovnom elegancijom, a ovaj stilski zaokret čak uključuje i odricanje od potpetica

Kraljica Leticija

Profimedia

Kraljica Leticija i kralj Filip primili su izaslanstvo španskog Odbora predstavnika osoba sa invaliditetom u palati Zarzuela. Za tu priliku španska kraljica posegnula je stajlingom koji je zasluženo privukao pažnju. Kao jedna od najbolje obučenih pripadnica kraljevskih porodica Leticija ovog puta nije posegnula za uobičajenim odelom već je pokazala vrlo jednostavan, ali efektan stajling s jednim od najudobnijih cipela ove sezone. Vrlo svestran i udoban, ovaj stajling je sjajan izbor za brojne prilike, od poslovnih sastanaka pa do izlazaka.

Stil kraljice Leticije se neprestano razvija. Poslednja promena bila je radikalna promena frizure. Naime, kraljica je duge pramenove skratila na trendi bob, frizuru koja odlično pristaje svakom obliku lica i teksturi kose. A u poslednje vrijeme, kraljica Leticija sve češće bira nove trendove i prilagođava ih svom stilu i pri tome oduševljava modne stručnjake.

Sada je oduševila poslovnim stajlingom koji briše godine kao granice – jednako je dobro nosiv u 20-ima kao i u 40-ima. Kraljica Leticija odlučila se za udobnost fino pletenog crnog džempera koji je kombinovala sa zelenim krojenim pantalonama iz Hugo Bossa. Pantalone visokog struka stilizovane remenom savršen su izbor kada želite vizualno da produžite noge i stanjite siluetu.

A poseban dodatak ovo stajlingu bio je izbor cipela – kraljica je ovog puta odbacila visoke potpetice odlučivši se za jedne od najtrendi cipela sezone: mokasine s podebljanim đonom. A izbor je pao na model 'Kris', takođe od Hugo Bossa. Ovaj savršen poslovni stajling upotpunila je svojim savršenim prstenom Coreterno i smaragdnim naušnicama iz Gold & Roses.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading