Super romantično ili jezivo? "Nosim ogrlicu ispunjenu krvlju mog dečka", devojka se pohvalila nakitom, a kad čujete kako se pravi neće vam biti dobro

Slobodanka Ćorić Vesti 27.11.2023 16:28 0

Devojka na TikTok-u je postala viralna zbog veoma neobičnog pokazivanja naklonosti

devojka

Printscreen/TikTok

Cveće na železničkoj stanici, kuvanje romantičnog obroka, lista je dugačka kada su romantični gestovi u pitanju. Međutim, devojka na TikTok-u je postala viralna zbog veoma neobičnog pokazivanja naklonosti. @dani_apples iz Njujorka nosi privezak u obliku srca… sa šok obrtom. Ogrlica je ispunjena krvlju njenog partnera. Njen dečko joj je poklonio nakit koji je više nego rado pokazala na mreži. Njen video je prikupio skoro 6 miliona pregleda na TikTok-u…

@dani_apples opisuje privezak krvi kao „super sladak“. Njen dečko je napravio ogrlicu kada je naišao na malu firmu Belmont Love, specijalizovanu za nakit od krvi. Jednostavno birate dizajn koji želite. Krv se vadi na štandu za nakit i sipa u odabrani privezak. Dani objašnjava u videu:

Kao što možete zamisliti, oni nisu jeftini. Ovi dragulji ispunjeni krvlju mogu se kretati od oko 300 do 600 dolara sa depozitom. A ako se zbog cene ne onesvestite, vađenje krvi na licu mesta moglo bi to da uradi... “Savršen poklon za vešticu goth girli u vašem životu” To svakako neće biti svačija šolja čaja, ali Dani ne može biti srećnija, piše joe.co.uk.


Kao što možete zamisliti, u delu za komentare na video snimku je prava borba mišljenja. Neki vide romansu, a nekoliko ljudi piše: „Moj dečko treba da me zaprosi na ovaj način“ i „Udala bih se za muškarca kada bi mi dao ogrlicu od svoje krvi“. Međutim, nisu svi bili oduševljeni ovim znakom ljubavi. Drugi korisnik je taj potez nazvao „ludim“, a jedan sumnjičaci pratilac se pita da li je cela stvar uopšte legalna. Jedno je sigurno, oni su definitivno jedinstveni, a ne oni koji se kupuju na prazan stomak.
Komentari (0)
Loading