Evo zašto je Zendaja najbolje obučena žena na svetu: Njena haljina je čista umetnost, a detalj na grudima morate da vidite

Jelena Vukelić Vesti 08.03.2024 13:26 0

Zendaja je privukla pažnju na dodeli modnih nagrada Green Carpet u Los Anđelesu noseći haljinu Roberta Kavalija iz kolekcije za proleće/leto 2011. godine

Profimedia

Profimedia

Haljina od svilenog šifona u sivoj boji imala je dubok dekolte i bila prekrivena resama, a stilista Law Roach je još jednom doprineo njenom impresivnom izgledu.

Njena kovrdžava kosa bila je puštena da pada pozadi, uz dva pramena pokupljena nazad. Zendaja je upotpunila svoj izgled noseći niz Serpenti Viper dijamantskih narukvica i prstenova od belog zlata, koje je uskladila s dijamantskim minđušama za tu posebnu priliku.

 

 

Zendayina modna izdanja tokom press turneje za film "Dune: Part Two", koja je obuhvatila Južnu Koreju, London i Njujork, bila su izuzetna i raznovrsna. d Muglerovog robotskog odela do kreacije Stefana Rolanda koja "ne trpi donji veš", glumica je ostavila snažan utisak svojim odabirom odeće.

 

 

O Haljina koju je nosila na premijeri drugog dela filma "Dune" bila je posebno prilagođena temi filma, budući da je Rolan otkrio da je kolekcija za proleće 2024. godine bila inspirisana peščanim lokacijama, što se slaže s pustinjskom planetom Arakis, glavnim okruženjem filma.

Komentari (0)
Loading