Njen sin ga ne podnosi, a ona ga obožava: Sada je objavila njegovu fotografiju bez majice, praktično je go, nikad ga ovakog nismo videli

Jelena Vukelić Vesti 11.02.2024 15:03 0

Juče, za Dan očeva, Džej Lo objavila je obnaženu fotografiju Bena Afleka. Mi kao ovakvog dugo nismo videli

Dženifer Lopez

Profimedia

- Srećan Dan očeva tata, ova objava je u tvoju čast.  Srećno i svim ostalim očevima širom sveta, volimo te i cenimo više nego što znaš - napisala je Dženifer na svom instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Dženifer i Ben su već neko vreme verovatno najpraćeniji i najfotografisaniji par na svetu, a gotovo svaki njihov korak pomno prate i mediji. Međutim, nisu samo oni u centru pažnje, već i njihovi najmiliji i najbliži. Dženifer je u ranijem intervjuu otkrila da njena deca baš i ne vole reflektore, te da su umeli da direktno odbiju da ona ili njen suprug Ben Aflek idu negde sa njima. Čini se da je njena ćerka Eme nešto popustljivija po ovom pitanju, pa se često može videti u društvu svoje majke na paparaco fotografijama, ali to devojčici nije donelo sreću. Od malih nogu ceo svet prati odrastanje nje i njenog brata Maksa, a pošto ga retko viđamo, Emi je morala sama da se suoči sa komentarima koji su često bili zaista ružni. 

Zamerili su joj izgled i dečački stil kojeg se drži godinama, spekulisalo se da li je transrodna, poredili su je sa majkom koja je poznata po svom atraktivnom izgledu i da joj nije bilo lako.

Njen brat Maks se izuzetno retko pojavljuje u javnosti, pa je za mnoge velika misterija.

 

 

Dženifer tvrdi da su njena deca bliska sa njenim novim mužem Benom Aflekom i da ga vide kao očinsku figuru, ranije je naširoko objavljeno da to nije tačno u Maksovom slučaju. Jednom prilikom njih dvoje su zajedno fotografisani, a na fotografiji se vidi kako Ben grli dečaka, dok on ne uzvraća zagrljaj već jednostavno stoji i čeka da ga glumac pusti. Kažu da Maksu jako smeta što njegova majka grli i ljubi svog muža u javnosti, a njenom sinu je, kako se kaže, neprijatno zbog toga.
 

Komentari (0)
Loading