Stiže prinova: Sestre Kendal i Kajli Džener će ponovo postati tetke, nećete verovati ko čeka bebu

Vesti 29.02.2024 13:04 0

Kejli i Brendon su već roditelji blizanaca, Boa i Sema (4)

Kendal

EPA

Kendal i Kajli Džener će ponovo postati tetke! Njihov polubrat Brendon Džener i njegova partnerka Kejli objavili da očekuju treće dete. Brendon će po četvrti put postati otac jer deli ćerku Evu Džejms Džener sa bivšom ženom Liom Felder, 

Par je vest podelio na Instagramu zajedničkim objavama. „Pa, zvanično je!! Pogledaj šta sam joj ponovo uradio!" Brendon je potpisao objavu. Na snimku se pojavila 38-godišnja mama u bikiniju, okrenuta na stranu kako bi otkrila stomačić.

Kejli i Brendon su već roditelji blizanaca, Boa i Sema (4). Njihova nova beba će doći na svet u avgustu.

 

U razgovoru sa magazinom People, Kejli je rekla da je Brendonovo šesto čulo već znalo da je trudna pre nego što je objavila veliko otkriće. „Imala sam testove u džepu i htela sam da ih odložim dok je on prao zube, ali pre nego što sam uspela da to uradim, pogledao me je i rekao: 'Pa šta misliš koliko si trudna?'", rekla je.

Iskreni par rekao je izdanju da je beba začeta na Dan zahvalnosti. Rekli su Evi o trudnoći na Božić, dajući joj lutku umotanu u ćebe.

 

Par nije samo roditelji ljudima - oni napominju da imaju 14 kućnih ljubimaca: kornjaču Tortelinija, dva psa, Oniksa i Ludoa, i 11 pilića. 

Kejtlin Džener ima ukupno šestoro biološke dece iz tri braka. Kejtlinina prva žena bila je Kristi Kranover, od 1972. do 1981. Oni su dočekali Berta Dženera u septembru 1978. i Kasandru Marino u junu 1980. godine.

Kejtlinina druga supruga, Linda Tompson, majka je Brendona i Brodija Dženera. Brendon i Brodi su se pojavljivali u rijalitiju ,,U korak sa Kardašijanovima", a Brodi je poznat po pojavi u rijalitju ,,The Hills". Nejasno je koliko su Kendal i Kajli bliske sa Brendonom i Brodijem, ali ih prate na Instagramu. 

  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading