Obucite se kao Kajli Džener: Slavna milijarderka oduševila svojim najnovijim autfitima, sve žene žele njene krpice!

Vesti 28.02.2024 17:04 0

Pre nego što je juče krenula na proslavu svog lansiranja, Dženerova je na TikTok-u podelila snimke iza kulisa na kojima je birala koju će odeću nositi na večeri

Kajli

Printscreen/TikTok/kyliejenner

Zvezda ,,Kardašijansa", Kajli Džener (26) u utorak je izašla u elegantnom potpuno crnom broju u Giorgio Baldi u Santa Monici uoči proslave četvrtog izdanja svoje kolekcije odeće ,,Khy".

Dženerova je debitovala sa svojom novom medeno smeđom kosom. Nosila isečeni crni top i pantalone na preklop iz najnovije kolekcij, koja izlazi u sredu, u kombinaciji sa crnim čizmama sa visokim potpeticama.

Zvezda ,,Kardašijansa" je rastresla kosu i nosila je neutralnu šminku na očima i ružičasti karmin na usnama.

Izvršna direktorka Star Lash Ektensions-a Palmerova (33), upotpunila je Dženerin izgled noseći crnu mrežastu mini haljinu Kajlinog brenda uparenu sa crnim štiklama sa remenima.

Pre nego što je krenula, Kajli je u video snimku objavljenom na njenom Instagramu pokazala potpuno crni autfit. Snimak je počeo tako što je zauzela različite poze dok je stajala ispred ogledala u svojoj garderobi.

Pre nego što je juče krenula na proslavu svog lansiranja, Dženerova je na TikTok-u podelila snimke iza kulisa na kojima je birala koju će odeću nositi na večeri.

 

 

„Jris me izvodi večeras da proslavim lansiranje Khy-a koje će se održati sutra. Spremite se sa mnom“, objasnila je Dženerova svojim pratiocima u snimku dok je stajala u svom garderoberu sa policama sa štiklama i torbicama.

Ona je tada pokazala svoj prvi autfit kao svoju „Opciju br. 1“, koja se sastojala od krem pletenog topa sa čvorovima od kože svog brenda i par tamnoplavih farmerki, dodajući par crnih čizama.

Dženerova je brzo promenila mišljenje o svojoj odeći kada je pitala najbolju prijateljicu Stasi Karanikolaou, koju se moglo čuti kako govori iza kamere, „Da li želiš da nosiš ovu opciju večeras?“  

„U redu, pretpostavljam da neću ovo nositi večeras zato što će Stas da je nosi!” dodala je Dženerova. Karanikolau (26) se tada pojavila u video snimku, pokazujući izgled. Dženerova je potom obukla asimetričnu crnu suknju iz svoje linije Khy, pre nego što je odlučila da obuče poslednji autfit- crni gornji deo i pantalone.

 

 

„U redu, mislim da je to to“, rekla je osnivač i dodala: „Opssednuta“. Zatim je svom izgledu dodala crni kožni sako pre nego što je izašla.

Snimak se završio zagrljajem Dženerove sa ćerkom Stormi (6) nakon što se vratila kući sa večere, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading