Ne bacajte ajlajnere: Ako ne možete da ih naoštrite, primenite ovaj fenomenalan trik - spasava ih za čas!

Vesti 27.02.2024 11:05 0

Kada su ajlajneri previše kremasti ili kada je spoljašnja temperatura previše visoka, može se desiti da se proizvod istopi, te da ih je teško ili čak nemoguće naoštriti

olovka

Printscreen/TikTok/sydneydianelly

Mnoge dame će odmah baciti šminku koja nema savršenu teksturu ili ima i najmanju grešku zbog koje je njena upotreba otežana. Ali to nije uvek neophodno. 

Često je moguće popraviti teksturu jednostavnim trikovima. Kada ih primenite, proizvodi će biti kao novi i raditi savršeno, što dokazujemo i ,,spasavanjem" istopljenih ajlajnera i olovaka za usne.

Kada su ajlajneri i olovke previše kremaste ili kada je spoljašnja temperatura previše visoka, može se desiti da se proizvod istopi, te da ih je teško ili čak nemoguće naoštriti. Pre nego što odustanete i bacite ih u kantu za smeće, probajte ovaj fenomenalan trik

Spasite ajlajnere

Sve što treba da uradite kako biste spasili ove vrste olovki jeste da ih stavite u zamrzivač na par sati ili preko noći.

 

 

Hladna temperatura će stegnuti njihovu teksturu i kada ih izvadite iz zamrzivača biće spremni za lako oštrenje i nanošenje. Bićete oduševljeni rezultatom!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading