Mnoge dame će odmah baciti šminku koja nema savršenu teksturu ili ima i najmanju grešku zbog koje je njena upotreba otežana. Ali to nije uvek neophodno.
Često je moguće popraviti teksturu jednostavnim trikovima. Kada ih primenite, proizvodi će biti kao novi i raditi savršeno, što dokazujemo i ,,spasavanjem" istopljenih ajlajnera i olovaka za usne.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Kada su ajlajneri i olovke previše kremaste ili kada je spoljašnja temperatura previše visoka, može se desiti da se proizvod istopi, te da ih je teško ili čak nemoguće naoštriti. Pre nego što odustanete i bacite ih u kantu za smeće, probajte ovaj fenomenalan trik
Spasite ajlajnere
Sve što treba da uradite kako biste spasili ove vrste olovki jeste da ih stavite u zamrzivač na par sati ili preko noći.
Hladna temperatura će stegnuti njihovu teksturu i kada ih izvadite iz zamrzivača biće spremni za lako oštrenje i nanošenje. Bićete oduševljeni rezultatom!
Bonus video: