Spoj udobnosti i stila: Trenerke koje liče na farmerke su novi trend koji osvaja modni svet

Olja Jelić Vesti 24.02.2024 11:59 0

U svetu mode stalno su prisutni noviteti i inovacije, a trenutno se ističe jedan poseban trend - trenerke koje su osmišljene da izgledaju poput klasičnih farmerki

Trenerka

Printscreen/TikTok

U svetu mode stalno su prisutni noviteti i inovacije, a trenutno se ističe jedan poseban trend - trenerke koje su osmišljene da izgledaju poput klasičnih farmerki. Ovaj neobičan spoj udobnosti i stila polako osvaja ulice širom sveta.

Nežne na dodir

U prošlosti, trenerke su bile rezervisane za opuštene trenutke kod kuće ili za sportske aktivnosti.  Kombinujući udobnost materijala koji podseća na klasični teksas s detaljima poput džepova i šavova, ove "farmerke" pružaju savršen spoj kežual i šik stila.

 

 

Jedna od ključnih prednosti ovog trenda je praktičnost, jer farmerke ponekad mogu biti neudobne. Na TikToku su mnogi objavili video zapise u ovim pantalonama, i na prvu, zaista se ne može reći da to nisu prave farmerke. Pantalone su napravljene od super mekanog pamučnog frotira koji izgleda kao teksas, ali je izuzetno nežan na dodir.

Dostupne u različitim uzorcima

Dostupne su u različitim bojama i uzorcima. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih farmerki ili preferirate nešto razigranije poput izbledelog efekta, ovi komadi vam omogućuju da izrazite svoj stil na jedinstven način.

 

@abigailhanania_ I cant justify the cost of some things but THESE these are worth it #sweatpantjeans #ragandbone #wortheverypenny #sweatpants ♬ original sound - Abigail Rachel

 

 

Kao što svaki trend nosi sa sobom određene dileme, tako i ove "farmerke" podstiču razmišljanje o granici između udobnosti i stila. Međutim, njihova sve veća popularnost sugerše da su ljudi spremni da prihvate ovu inovaciju i uživati u najboljem iz oba sveta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading