,,Čoveče ova devojka može i da poleti": Kad vidite šta je ona uradila sa trepavicama okrenuće vam se želudac - jezivo!

Vesti 17.02.2024 20:03 0

Video je dosad pogledan preko 5,4 miliona puta a komentari su urnebesni

oko

Shutterstock

Veštačke trepavice su već duže vrreme u fokusu kozmetičke industrije, njihova popularnost ne jenjava jer oku daju instant šminku pa ne morate da se bakćete s maskarama i senkama. Ima raznih - od  onih na traci koje mogu da se skraćuju do onih u lepezi, ali ima i onih koje su toliko ekstremnih dimenzija da ih mnogi porede s nožicama insekata.

Kozmetičarka i bjuti tiktokerka, koja se na TikToku naziva @yourlashfactory, objavila je video-snimak kako svojoj klijentkinji stavlja trepavice ekstremnih dimenzija.

Trepavice su dužine čak tri centimetra i kad se devojka posmatra oči u oči izgleda kao da dolaze iznad obrva. Video je dosad pogledan preko 5,4 miliona puta a komentari su urnebesni.

 

 

- Zamislite da ste zaboravili da ste ih napravili... probudite se i mislite da vam je pauk na licu - piše u jednom komentaru. Drugi su se šalili da njima može da počisti kuću:

- Pokazala sam ovo svom detetu, rekla mi je da ovime može da se počiisti pod - glasio je jedan komentar dok je druga devojka dodala:

- Čoveče, ova devojka može i da poleti.

Bilo je i onih koji su tvrdili da je sigurno reč o nekoj šali ili scenskoj šminki ali ima i onih koji su se odmah zainteresovali da naruče svoj primerak još tog dana, piše The Mirror

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading