Trik koji će Srpkinje obožavati: Uz četkicu za rumenilo ukrotite dosadne vlasi i imajte frizuru kao iz salona

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 15:30 0

Viralni trik koji morate isprobati

Trik za kosu

Printscreen/Instagram

Svakoj ženi se desilo da ima problema sa dosadnim vlasima kose koje uporno strče iz savršenog konjskog repa ili bilo koje druge frizure. Umesto da se borite sa njima koristeći samo lak za kosu, postoji trik koji će vam olakšati život, a zove se - četkica za šminkanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

 

Četkice za šminkanje su obično rezervisane za nanošenje šminke, ali, zahvaljujući društvenim mrežama, otkrilo se da imaju i drugu funkciju koja će vam biti od velike pomoći u oblikovanju kose. Sa malo spretnosti i vašom omiljenim četkicom za rumenilo, u trenutku ukrotite dosadne, leteće vlasi i postignite besprekornu frizuru. Nbavite novu četkicu za rumenilo i pripremite malo laka za kosu pri ruci. Nema potrebe za skupim četkicama jer će bilo koja obaviti posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gee Esler Box (@ohmygeeee)

 

 

Potom raspršite malo laka za kosu na četku za rumenilo i pripazite da ne preterate s lakom. Nežno pređite preko vlasi koje vam smetaju i narušavaju izgled frizure, a ako je reč o frizuri zbog koje su neka područja koja želite da ukrotite teško dostupna, slobodno isprobajte manje četkice poput onih za nanošenje senki. Ovaj trik najčešće se koristi za visoki rep, ali funkcioniše na bilo kojoj frizuri, pa čak i raspuštenoj kosi. 

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

 

Komentari (0)
Loading