Obožava kreacije ove Srpkinje: Zendaja u do sad nikad viđenom stajlingu, opet dokazala titulu ikone stila

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 16:05 0

Zendaja nastavlja sa promocijom iščekivanog filma "Dune 2" i niže odlične stajlinge koji potvrđuju njenu titulu modne ikone nove generacije

Zendaja

Shutterstock

Zendaja nastavlja sa promocijom iščekivanog filma "Dune 2" i niže odlične stajlinge koji potvrđuju njenu titulu modne ikone nove generacije.

Nakon svečane premijere u Parizu, Zendaja promoviše svoj novi film "Dune 2" u Londonu, a pri tome bira stajlinge koji pomeraju granice mode. Nakon što je u Meksiku i Parizu servirala nekoliko zadivljujućih izdanja u znaku kompleta futurističkog izgleda, u Parizu je oduševila bež kompletom koji pripada muškoj kolekciji brenda Balmain za novu sezonu jesen/zima.

Sada je na redu došao London, a Zendaja je oduševila sa još jednim remek-delom koje još nije ugledalo svetla modne piste.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zendayaverse (@zendayaverse)

 

Čovek koji stoji iza Zendajine naučno-fantastične modne kampanje je njen dugogodišnji stilista Lou Roaš, a upravo je on na Instagramu otkrio da najnoviji autfit kolekcije jesen/zima 2024. londonskog brenda Roksanda. Trebalo bi zauzeti centralno mesto tokom nadolazeće revije na Nedelji mode u Londonu. A prepustite Zendaji da nosi nešto toliko ekskluzivno što još nije predstavljeno na pisti samo potvrđuje njenu titulu ikone stila.

A stajling boje šljive svakako je nešto što se isplati videti. Sastoji se od sakoa sa dubokim izrezom i pantalonaa sa usklađenom suknjom preko gornjeg dela – svojevrsnim naklonom raskošnom trendu slojevitosti koji se polako vraća. Uparila je odelo sa Bulgari manžetama za uši i minđušama u obliku obruča, što je bilo očekivano jer je ona ambasadorka italijanskog proizvođača nakita.

Zendaja je uskladila boju svog odela sa šminkom, ističući svetlucavo ljubičasto našminkane oči. Što se kose tiče, odlučila se za izrazito dugu pletenicu koja joj je padala niz leđa.

S pomno biranim stajlinzima Zendaja je jasno dala do znanja da na ovoj promo turneji filma sa dugogodišnjim stilistom ne odustaje tako lako od kompleta futurističkog izgleda. Ovaj dvojac je odlučan u nameri da pomera modne granice.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading