Ne zna se koja je lepša: Glumice Florens Pju i Zendaja u modnom okršaju, koja je vaš favorit?

Olja Jelić Vesti 07.02.2024 16:04 0

Dugoiščekivani drugi nastavak filma 'Dune' u svetske bioskope stiže početkom marta, a njegova promo turneja počela je u Meksiko Sitiju

Zendaja i Florens Pju

Profimedia

Dugoiščekivani drugi nastavak filma 'Dune' u svetske bioskope stiže početkom marta, a njegova promo turneja počela je u Meksiko Sitiju.

Nakon druženja sa medijskim predstavnicima ranije tog dana u dvorani hotela Fours Seasons, glumačka postava s rediteljem Denisom Vileneuvom prisustvovala je svečanoj premijeri.

Njegove glavne zvezde, glumice Florens Pju i Zendaja Koleman privukle su najviše pažnje.

Nakon što je na druženju s predstavnicima sedme sile osvanula u futurističkom kompletu britanske dizajnerke Torišejju Dumi, na svečenoj premijeri filma Zendaja je osvanula u stajlingu slične siluete.

Kratki top sa naglašenim rukavima otkrio je deo porpsja i torzo, dok je donji deo činila duga suknja visokog struka sa kožnim detaljem korsetnog izgleda i visokim prorezom. Ovaj komplet smeđe boje za zvezdu filma 'Dune' stvorila je italijanska Bottega Veneta, a i ovo izdanje finiširala je cipelama sa potpisom proslavljenog Christiana Louboutina - smeđim salonkama satenskog sjaja.

Glumica Florens Pju svojim dnevnim i večernjim stajlingom u Meksiko Sitiju naglasak je stavila na belu boju.

Iako poslednjih meseci redovno nosi kreacije modne kuće Valentino, za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica, u Meksiku je napravila izuzetak.

Na dnevnom druženju sa medijskim predstavnicima osvanula je u belom kompletu stvorenom od visoko rezanog topića i suknje visokog struka presvučene srebrnim aplikacijama.

Reč je o kreaciji sa potpisom brenda Galvan London, a belu boju u večernjim satima istaknula je laskavom haljinom iz nadolazeće kolekcije irskog brenda Standing Ground.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading