Dženi je odala tajnu: Sada znamo gde je nabavila venčanicu u kojoj je izgovorila sudbonosno ,,da", fanovi su pogrešili!

Vesti 14.02.2024 17:53 0

Zvezda je objasnila da je imala nekoliko različitih venčanica kod kuće jer...

Dženifer

Printscreen/Instagram/jenniferlopez

Dženifer Lopez (54) rešila misteriju u vezi sa haljinom koje je nosila tokom venčanja u Las Vegasu sa Benom Aflekom u julu 2022.

Njeni fanovi su brujali o haljini nakon što je napisala u svom biltenu ,,On JLo" da se udala u „haljini iz starog filma“.

U video intervjuu za ,,Variety" objavljenom u utorak, Lopez je rekla fanovima da to nije ista venčanica koju je nosila u filmu ,,Devojka iz Džerzija" iz 2004, kao što su neki spekulisali, ili u bilo kom od njenih prethodnih filmova.

 

 

„Ne, to nije istina“, rekala je Dženifer za magazin. "Volela bih da jeste. Volela bih da sam imala tu venčanicu. Nemam tu venčanicu. Ne, ovo je bila druga venčanica."

Zvezda je objasnila da je imala nekoliko različitih venčanica kod kuće jer je snimala filmove ,,Ti si taj" i ,,Venčanje za umreti".

„Verovali ili ne, davala sam mnogo intervjua povodom filma ,,Ti si taj" ili ,,Venčanje za umreti" ili za jedan od ta dva, tako da sam imala mnogo venčanica u svojoj kući. I kada smo tog dana odjednom odlučili da se venčamo, imala sam haljinu", rekla je. ,,Nije iz tog filma. Nikad je nisam nosila u tom filmu."

 

 

Prošlog meseca, izvor je rekao za People da je Aflek ponosan na svoju ženu usred njenog predstojećeg devetog izdanja albuma u ​​petak. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading