Kraljica minimalizma: Kendal Džener u crnoj slip haljini pokorila Las Vegas, njena zanosna figura je oduševila sve prisutne

Olja Jelić Vesti 15.12.2023 15:00 0

Kendal Džener, kraljica minimalizma, obožavateljka je klasičnih komada i učinila je da klasični stil deluje svežije

Kendal i Kim

Profimedia

Mala crna haljina, potiče od Koko Šanel. To je koncept koji je jasno izdržao test vremena i uvek će biti popularan. Kendal Džener, kraljica minimalizma, obožavateljka je klasičnih komada i učinila je da klasični stil deluje svežije.

Dok je prisustvovala svečanom otvaranju Fontainebleau Las Vegasa, Kendal je nosila malu crnu haljinu koja podseća na stil Odri Hepbern.

Kendalina jednostavna crna slip haljina imala je oštri steznik sa korsetom, dajući strukturu inače lepršavoj haljini. Kendal je uparila svoju haljinu sa crnim štiklama sa remenčićima i jednostavnom crnom torbom za rame. Ceo izgled izgleda kao klasični Kendal trenutak: minimalistički, ali sa oštrim zaokretom.

 

 

Kendal nije bila jedina članica Kardašijan-Džener klana koja je nosila klasični LBD. Kim Kardašijan takođe je prisustvovala proslavi u Las Vegasu i uparila se sa sestrom u vlastitom LBD-u.

 

 

Dok je Kendal zauzela nešto formalniji pristup sa svojom crnom slip haljinom, Kim se odlučila za crnu pletenu haljinu sa širokim izrezom i blago prozirnom izradom i naboranim rubom. Dodaci su joj bili jednostavni: elegantna ogrlica s lancem i nekoliko srebrnih prstenova na prstima.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading