"Postoji razlika između "manje je više“ i ludnice": Kim Kardašijan isprozivali zbog "ružnog" hodnika božićnih jelki u vili od 60 miliona dolara

Slobodanka Ćorić Vesti 13.12.2023 10:50 0

Dok je rijaliti zvezda vozila autom kroz prednju kapiju svoje vile, pokazala je desetine drveća umotanih u bela svetla dok je puštala izvođenje Majkla Bublea „Počinje da liči na Božić“

kim kardašijan

Printscreen/Instagram

Nisu svi ljubitelji vrhunskih prazničnih ukrasa Kim Kardašijan. Osnivačicu SKIMS-a kritikovali su fanovi nakon što je u ponedeljak u svom Instagram Storiju pokazala svoj hodnik pun božićnih jelki. U snimku, Kim je šetala niz prolaz sa mraznim drvećem u svojoj vili od 60 miliona dolara Hidden Hills, Kalifornija, dok je muzika svirala u pozadini. Nije dala mnogo konteksta video snimku, ali je nekoliko obožavatelja brzo proglasilo dekor „ružnim“ i „gubljenjem prostora“.

 

 


„Postoji razlika između „manje je više“ i ludnice“, napisala je jedna osoba na Redditu. „ovo je smešno lepljivo“, javio se drugi. „Podseća me na kraj pranja automobila“, dodao je treći.

 

 

 

 


Zvezda "Kardašijansa", 43, takođe je nedavno pokazala slična stabla postavljena ispred njenog ultra-minimalističkog kupatila. Skoro svaki centimetar njenog doma je ukrašen dok je u četvrtak otkrila jednu od spavaćih soba svoje dece.

Kratki pregled sobe objavljen na TikTok-u prošle nedelje pokazao je nekoliko božićnih jelki, uključujući i onu koja je bila na temu Šhanel. Na snimku je takođe prikazan beli sto sa Deda Mrazom, kolačićima i korom od peperminta.

 

 

 

 


Ispod televizora sa ravnim ekranom visile su i tri čarape i natpis na kome je pisalo: „Dobro došli na Severni pol“. Iako Kardašijan nije precizirala čija je to soba, ona pripada jednom od četvoro dece koje deli sa bivšim mužem Kanjeom Vestom: Nort, 10, Saint, 8, Čikago, 5, i Psalm, 4. Milijarderkin božićni sadržaj je poklon koji nastavlja da daje, jer je prošlog meseca svojim sledbenicima dala uvid u svoje spoljašnje ukrase.

 

 

 

 


Dok je rijaliti zvezda vozila autom kroz prednju kapiju svoje vile, pokazala je desetine drveća umotanih u bela svetla dok je puštala izvođenje Majkla Bublea „Počinje da liči na Božić“. Da bi svoju porodicu dovela u praznični duh, Kardašijan takođe zapošljava pijanistu da svira božićne pesme svakog jutra u decembru. Prošle nedelje je objavila snimak pijaniste, dok je fanovima dala još jedan pogled na njen sofu od 150.000 dolara od Pierre Paulin-a.
 

 

 

Komentari (0)
Loading