Izbrišite godine s lica: Metoda koja ja zaludela žene, čak se i Šer tako podmlađuje, a treba vam samo jedna kašika!

Vesti 13.12.2023 11:31 0

Popularna metoda za masažu lica koju koriste mnoge poznate ličnosti, kao što su Šer i Naomi Kembel poboljšava apsorpciju krema i seruma i stimuliše cirkulaciju, što dovodi do zategnutije i osvežene kože.

žena neguje lice

Shutterstock

Limfna drenaža lica je način podmlađivanja koji možete priuštiti kod kuće, a sve što vam treba je metalna kašika i nekoliko minuta. To je efikasna tehnika za osvežavanje i toniranje kože. Procedura ne traje dugo i može se redovno sprovoditi kao deo svakodnevne nege kože kako bi se održao svež i mladalački izgled.

Limfna drenaža je tehnika koja pomaže u odvodu nakupljenih toksina i viška tečnosti iz kože i potkožnog tkiva. Ovo može pomoći u smanjenju otoka i povećanju protoka krvi u tkivima lica, doprinoseći boljem tonusu i izgledu kože. Osim toga, može poboljšati apsorpciju kreme ili seruma koje nanesete na lice, što doprinosi vidljivom umanjenju bora.

žena neguje lice

Shutterstock

 

Limfna drenaža lica kašikom izvodi se ovako:

1. Držite kašiku u frižideru nekoliko sati. Hladnoća će pomoći da se smanji otok i prošire pore.

2. Očistite lice i nanesite serum ili ulje za negu kože. To će omogućiti da kašika glatko klizi preko kože. Najbolje je da ovo radite uveče, kada nanesete serum.

3. Lagano pritisnite hladnu kašiku na kožu lica i pomerite je nagore. Počnite od vilice, zatim pomerite preko obraza i završite na sredini čela. Ponovite ovaj korak nekoliko puta.

4. Za područje oko očiju koristite vrh kašike i lagano ga pritiskajte na kapke. Pomaže u smanjenju nadutosti i osvežavanju kože oko očiju.

5. Vratite kašiku u frižider da bude hladna za sledeći dan.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading