Ležerno izdanje latino dive: Džej Lo u cipelama koje su neophodne svakoj ženi, a ovaj detalj pretvara njenu kombinaciju u tihi luksuz

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 10:24 0

Dženifer Lopez u crnim baletankama upotpunila kombinaciju neodoljivim simbolom luksuza.

Džej Lo

Profimedia

Dženifer  Lopez obično nosi cipele sa vrtoglavo visokim potpeticama, a nisu joj strane ni platforme na kojima jednako graciozno hoda i pleše.

Zgodnu glumicu su juče paparaci uhvatili u ležernom izdanju, kakvo bi svaka žena mogla samo da poželi. Dugačka haljina ima bogat karner u donjem delu, a porub je tek nešto malo ispod polovine listova. U gornjem delu je krojena kao klasična haljina-košuljica, stegnuta u struku kaišem od istog materijala.

Latino diva je rešila da se odmori od štikli, pa je obula omiljenu obuću svih žena - baletanke. Međutim, zgodna supruga Bena Afleka ima odličan trik kojim svaku modnu kombinaciju podiže na viši nivo. To je - luksuzna tašna.

Dženi ima bogatu kolekciju, a Hermes "birkinke" su joj slaba tačka. Uz lakovane baletanke, nosila je i tašnu od lakovane krokodilske kože, a pročitajte i koji su još načini da ostvarite efekat "tihog luksuza" baš kao Džej Lo, prenosi Lepa&Srećna. 

 

 

Komentari (0)
Loading