Sara ima najluđu kolekciju minđuša na svetu: Garantujemo da ovo još niste videli, ima sve od meduza do zuba, a jedne su posebno skandalozne!

Vesti 18.11.2023 17:37 0

Ona je bez sumnje jedna od najhrarijih modnih influenserki današnjice...

Sara

Printscreen/TikTok/saracampz

Kada su minđuše i ostali nakit u pitanju većina nas nije mnogo kreativna. Obično imamo par klasičnih komada koje se uklapaju uz mnoge autfite, dok  za posebne prilike izaberemo krupnije i blještavije komad.

Ipak, tu su i one žene koje vole da eksperimentišu i ispituju granice mode i stila, žene poput kreatorke Sare Kamposarkon koja sebe opisuje kao održivu maksimalistkinju. U jednom od nedavnih snimaka Sara je podelila deo svoje neverovatne kolekcije minđuša i ostavila nas bez teksta.

Kladimo se da ovakve minđuše još niste videli:

 

 

Pored minđuša, Sara na svom TikTok-u deli raznorazne ekscentrične modne detalje koje većina nas ne bi ni pomislila da stavi na sebe. Ona je bez sumnje jedna od najhrarijih modnih influenserki današnjice, koja se ne plaši da bude odvažna po pitanju svog stila.

 

 

Sarini autfiti neretko deluju kao kostimi ali ona ih nosi onako kako mi nosimo naše ,,casual" varijante. Njena neon zelena kosa, jaka šminka i mnoštvo predimenzionisanih komada su deo njene svakodnevice. Sara ih nosi sa ponosom i uživa u svom kreativnom potencijalu. 

 

 

Međutim, jednom prilikom je odlučila da usliši želju pratilaca koji su je preklinjali da bude ,,normalna", te se prerušila u običnu devojku. Stavila je crnu periku, lice je našminkala na prirodan i jednostavan način, obukla je belu majicu i farmerke, a ceo autfit je kompletirala crnim patikama, crnim naočarama za sunce i malom belom tašnom.

Tačno je da je Sara izgledala prelepo i u ovom izdanju ali delovalo je kao da joj ne pristaje. To ipak nije bio njen fazon, što su primetili i pratioci. Jedan je ostavio komentar: ,,Ipak nam treba maksimalistkinja Sara.".


Kako se vama sviđa Sarin stil?

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading