Aksesoari su neizostavan deo stajlinga: Naročito se ističu minđuše, a evo kako da odaberete pravi model za sebe

Olja Jelić Vesti 21.10.2023 14:25 0

Aksesoari su neizostavan deo stajlinga sudeći prema trendovima na društvenim mrežama, a tu se naročito izdavajaju minđuše

Minđuše

Printscreen/Instagram

Verovatno ste primetili da je TikTok i Instagram scenom zavladao trend koji ističe koliko je zapravo bitno stilizovanje vaše odeće. Recimo, kombinacija bele majice i farmerki ukombinovane sa dobrim aksesoarima izgledaće basic ukoliko izostavite te detalje. Aksesoari su zapravo ključni pravi za svaku modnu kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASS DIMICCO (@cassdimicco)

 

Dobar komad nakita svakako je nešto što je must have ako želite da budete trendi. Kako je jako važno da napravite dobar izbor u odabiru nakita,vrlo je važno da ga kombinujete uz boju vašeg tena. U skladu sa tim žene se odlučuju za zlatan ili srebrni nakit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freya Tidy (@freyatidy)

 

Minđuše su deo nakita koji nikad nije, niti će, izaći iz mode. Bilo da ste poklonik upadljivih i eklektičnih ili suptilinih i elegantnih, one svakako imaju tu moć da svaki outfit ukrase i daju mu dozu potrebne elegancije.  Kroz vreme su evoluirale, pa tako i njihov oblik i dizajn, tako se prilagođavajući raznim modnim trendovima i kultnim uticajima. Tako su minđuše, korak po korak, kroz muziku, filmove, visoku modu i modne entuzijaste implementirale u naše svakodnevne modne kombinacije.

 

 

Zlatne i srebrne minđuše obogatiće svaku odevnu kombinaciju. Osim modnog dodatka predstavljaju i statusni simbol i mogu da se pronađu po pristupačnim cenama slične skupim dizajnerskim minđušama. 

 

@najzena.rs Kako da napravite savršenu frizuru za 5 minuta? 😍 Ovo je zaista jedan od najjednostavnijih i najbržih načina za pravljenje punđe. Za svega nekoliko minuta možete same napravite savršeno stilizovanu frizuru. ☺️ @oliverakonatar 💃 #fyp #fypシ #žena #najžena #frizure #frizurezasveprilike ♬ Vibes - ZHRMusic

 

 

Komentari (0)
Loading