Crna, provokativna haljina i obilje nakita: Nikol Kidman istakla dekolte, a svima je zapao za oko ovaj detalj

Olja Jelić Vesti 10.11.2023 10:23 0

Nikol Kidman i Kit Urban uskladili su svoja modna izdanja za crveni tepih 57. godišnje dodele CMA nagrada

Nikol Kidman i Kit Urban

Profimedia

Nikol Kidman i Kit Urban uskladili su svoja modna izdanja za crveni tepih 57. godišnje dodele CMA nagrada, noseći odgovarajuće crne kombinacije i hodajući ruku pod ruku.

Nikol se odlučila za crnu haljinu bez rukava, crnu torbu i obilje srebrnog nakita kako bi upotpunila autfit. Takođe je obula crni cipele brenda Jimmy Choo.

 

 

Njen suprug se u međuvremenu odlučio za tamnozelenu košulju sa zavrnutim rukavima naglasio tetovaže koje mu krase ruke.

Par je pre četiri meseca proslavio 17. godišnjicu braka, a zajedno imaju dve ćerke Sandej Rose i Fejt Margaret.

 

 

Ipak modno usklađeni par i neverovatna figura 56-godišnje Nikol nisu bili tema razgovora, već njeno lice. Glumičini fanovi u poslednje vreme raspravljaju je li imala estetske zahvate uzevši u obzir njeno "zaleđeno lice", a to je bio slučaj i nakon poslednjeg pojavljivanja u javnosti.

Glumica je ranije priznala da je koristila botoks, ali da je prestala.

"Probala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane većina stvari ne pravi razliku. Čak sam isprobala i botoks, ali nije mi se svidelo kako mi je lice posle izgledalo. Sada ga više ne koristim i opet mogu da pomeram čelo", kazala je glumica svojevremeno.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading