Najluđi trik ikada: Žena otkrila tajnu kako da iskoristite poslednje mrvice omiljenog karmina i stvarno radi

Olja Jelić Vesti 01.11.2023 12:07 0

Žena na snimku je praktično pokazala kako da iskoristite zalihe koje se nalaze u ambalaži.

Karmin

Printscreen/Instagram

Omiljeni karmin jedno od najjačih aduta mnogih dama. Problem nastaje kad se ruž potroši a vama baš u tom trenutku zatreba ili ne možete da ga kupite. Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak kako da do poslednje mrvice iskoristite omiljeni karmin. Snalažljivost ove žene oduševila je i druge dame na mrežama. 

Snimak počinje tako što žena u ruci drži omiljeni ruž poznatog svetskog brenda. Žena na snimku je praktično pokazala kako da iskoristite zalihe koje se nalaze u ambalaži.

Ona odepljuje sa dna karmina tračicu koja prekriva malenu rupu. Ona je potomom drškom od četkice pogurala ostatak karmina, a sa druge strane se vidi kako izlazi čak polovina neiskorišćenog prozvoda. Ovo je izazvalo salve oduševljenja širom sveta.

 

 

Mnoge žene su počele da kopaju po neseserima kako bi proverile da li i njihov karmin ima ovu rupu ispod etikete kako bi se lično uverile da li ovaj trik zasita deluje. 

- Ko još nije video ovaj trik? Naluđi trik ikada! - stoji u opisu video snimka.

Objava je samo na Instagramu dobila više od 105.000 sviđanja, a komentari su se samo nizalii. Ono što je od priloženog odmah “palo u oči” je podatak da mnogi karmini imaju ovu skrivanu rupicu na dnu. 

- Ne mogu da verujem da ja to nisam prva otkrila!

- Koristm baš karmin baš ovog brenda za koje uvek odvajam novac a nisam imala pojma za ovaj trik!

 

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading