"Beauty" trend koji morate da probate: Moćne usne u skladu sa aktuelnom sezonom, za dame sa stavom!

Vesti 25.10.2023 15:44 0

Možete da ga iskombinujete sa naglašenom šminkom na očima...

usne

Printscreen/Instagram/superbabekillah

Maskenbal ste prerasli ili jednostavno nemate vremena da se pozabavite traženjem kul kostima za Noć veštica, a ipak želite u provod sa društvom – imamo predlog za vas. Navucite svoj omiljeni autfit koji nije usaglašen sa tematikom Noći veštica, te jezive sezone ispoštujte atraktivnom šminkom. Naime, na društvenim mrežama pojavio se beauty trend u vidu vampy lips načina iscrtavanja usana koji je zaposeo industriju prošle sezone, a njegova atraktivnost ostala je relevantna do danas.

Crvena, ali sa malo crne

Crvena je zvanično boja sezona, a ,,beauty" industrijom bespogovorno vladaju sve njene nijanse. Od jarkih tonova, do zagastijeg izgleda i ,,cherry red" trenda – crvena je dominatna ideologija. Upravo zbog toga, kako se bliži Noć veštica neophodno je da pronađemo savršeno nijansu koja će istovremeno biti privlačna i praktična, a jeziva sezona ispoštovana, piše Journal.rs.

 

 

Kako crni karmini važe za nekonvencionalnu boju na usnama i često nije prikladna pogotvo ukoliko nastojimo da istaknemo i oči tamnijim nijansama, okrećemo se sličnoj, ali primenjivijoj filozofiji koja spaja trendi mantru i sablasan izgled. Da li crna olovka može da nam pomogne u rešavanju date misterije? Mi kažemo – DA! Crna olovka za usta predstavlja sivu zonu između praktičnosti i nekonvencionalnosti i upravo nju ćemo da iskoristimo kako bismo postigli upečatljiv ,,vampy lips" izgled.

Kako postići ,,vampy" usne?

Ivice usana iscrtajte crnom olovkom i popunite prema unutrašnjem predelu. Zatim, pronađite svoj omiljeni crveni ruž ili sjaj u crvenoj nijansi i nanesite ga pažljivo. Sledi opuštajući deo blendovanja crno-crvene kombinacije kako bi postigli savršen prelaz između ultimativnih spooky boja. Kada ste postigli idealan oblik usana i odgovarajuću ombre nijansu, vreme ja za sjaj!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tia shea ♡ (@tias.mua)

 

Vampy lips trend možete da iskombinujete sa naglašenom šminkom na očima. Kao i sa manje uočljivim crnim eyelinerom i skromnim veštačkim trepavicama zalepljenim na kraj oka. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading