"Lepota počinje iznutra": Tajna blistavog tena Viktorije Bekam krije se u ovoj namirnici koju obožava

Olja Jelić Vesti 21.10.2023 12:45 0

Blistav ten Viktorije Bekam privlači pažnju svaki put kada se ova poznata dama pojavi na malim ekranima.

Viktorija Bekam

EPA

Iako je Viktorija Bekam u prošlosti otvoreno govorila o svojoj borbi s aknama, 49-godišnjakinja godinama unazad izgleda neverovatno blistavo, zbog čega su se fanovi zapitali kako joj je koža takva sve vreme.

Viktorija naravno jako vodi računa o nezi svoje kože i koristi najbolje kozmetičke tretmane kao i kreme za lice, ali i njena zdrava ishrana zaslužna je za ovakav blistavi izgled. 

 

 

O svojoj ishrani, Viktorija Bekam je rekla za Net-A-Porter :

- Jedem puno sveže ribe, svežeg povrća i salata, kao i semenki i orašastih plodova. Jedem puno avokada i stvarno dobrih masnoća, poput lososa.

Njena ljubav prema lososu verovatno doprinosi tenu poput boginje jer je riba bogata omega-3 masnim kiselinama koje podupiru proizvodnju kolagena i pomažu u održavanju hidratacije kože.

Jelo avokada takođe pomaže Viktoriji da postigne svoj sveži izgled lica. Prepun zdravih masti i vitamina E, avokado doprinosi elastičnosti kože i mladolikom tenu.

 

 

Viktorija je pokrenula i sopstveni asortiman proizvoda za negu kože koji pomaže u proizvodnji kolagena i obećava da će poboljšati čvrstoću kože, smanjiti sitne bore i promovisati mladolik izgled. Ona je jednom prilikom otkrila i stručne savete koji održavaju njenu kožu elastičnom, rekavši za Who What Wear:

- Melani Grant (slavna kozmetičarka za negu kože) preporučila je da, kada nanesem hidratantnu kremu, masiram velike količine oko ključnih područja, moje orbitalne kosti, jagodične kosti, čeljust da probudite mišiće i smanjite natečenost - kaže Viktorija i dodaje:

- Naravno, pijte puno, puno vode i dobro jedite. Lepota počinje iznutra.

 

 

Suplementi isto igraju ključnu ulogu u Viktorijinoj velnes rutini. Ona svakodnevno uzima jabukovo sirće, koje nema dobro istražene prednosti za zdravlje kože, ali njena sklonost vrhunskim dodacima verovatno utiče na kožu.

 

 

Komentari (0)
Loading