"Ti si jedna od najlepših žena na svetu": Viktorija Bekam u nešto drugačijem izdanju, komplimenti se samo nižu

Olja Jelić Vesti 27.09.2023 17:05 0

Viktorija Bekam je pozirala u nešto drugačijem izdanju od onog na koje su njeni fanovi navikli i prikupila je brojne komplimente.

Viktorija Bekam

EPA

Viktorija Bekam je pozirala u nešto drugačijem izdanju od onog na koje su njeni fanovi navikli i prikupila je brojne komplimente.

U svrhu kampanje za svoju novu liniju parfema, pozirala je u čipkanom grudnjaku te istaknula svoje istrenirane ruke. Nosila je naglašenu šminku, čipku preko lica i zalizanu frizuru.

 

 

 

"Obožavam ovu fotografiju", "Očigledno se isplatilo vredno trenirati", "Ti si jedna od najlepših žena na svetu", "Kakvo telo! Fenomenalna si", nizali su se komplimenti.

Viktorija i Dejvid su nedavno najavili dokumentarac "Beckham", koji će uskoro biti objavljen na Netflixu. Njih dvoje su se upoznali na humanitarnoj fudbalskoj utakmici 1997. godine.

"Išla sam na utakmice samo njega vidim", rekla je, a Dejvid je spomenuo da mu se svidela čim ju je upoznao.

Oni su sa decom prošlog meseca otputovali u Hrvatsku kako bi uživali u odmoru. Dejvid je sa pratiocima na društvenim mrežama pokazao i specijalitete u kojima je uživao u jednom restoranu pokraj Dubrovnika te posebno pohvalio glavnog kuvara s kojim se i fotografisao.

Komentari (0)
Loading