Zategnuto lice bez filera i botoksa: Da, moguće je, uz prirodne sastojke, Tiktokerka otkrila tajnu mladalačkog izgleda!

Vesti 11.10.2023 17:35 0

Za negovano lice potrebni su jednostavni sastojci...

Žena

Printscreen/TikTok/365gethappy

Svaka žena je svesna toga da je starenje neizbežan proces i da, koliko god se trudile da sakrijemo svoje bore i godine na licu, on se ne može zaustaviti. Ipak, možemo o koži brinuti tako da u starosti ublažimo vidljivost bora ili da što duže očuvamo blistavu i lepu kožu. 

Kejt se rešila, kako kaže, finih bora i pega promenivši ishranu i napravivši maske za lice u svojoj režiji koristeći prirodne sastojke. Ova Tiktokerka je sa svojim pratiocima koji broje preko 135.000 podelila savet kako je potpuno transformisala svoju kožu za samo godinu dana i da je povratila mladalački izgled, uprkos nekadašnjem istrošenom i umornom licu. Ona je podelila fotografiju od prošlog leta opisujući sebe kao "umornu, staru i nesrećnu".

- To sam bila ja prošle godine i reći ću vam sve stvari koje sam koristila da usporim svoje starenje. I to ne uključuje botoks, filer ili operaciju- navodi ona u svojoj objavi.

 

@365gethappy Dont let the cosmetic industry convince you that you need to spend a fortune in order to look good ❤️ #antiaging #antiagingskincare #natural #castoroil #skincaretips ♬ Love - Revember

 

Ona je navela nekoliko sastojaka koje koristi u svakodnevnoj nezi kože objašnjavajući kakve sve delotvorne efekete oni prouzrokuju.

Među sastojcima koji su imperativ u nezi kože navela je ricinusovo ulje za koje je rekla da dubinski hrani kožu i to više od bilo kojeg ulja. Ona je rekla kako je ovo ulje savršeno za umornu i dehidriranu kožu. Iako bi mnoge među nama bacile koru banane, Tiktokerka navodi kako kora banane može biti odličan piling za kožu jer njeni enzimi rade poput prirodnog botoksa i zatežu našu kožu.

Kejt je više puta u svojim objavama koje su pretežno vezane za zdravlje i negu objašnjvala svojim pratiocima kako se nikada nije okretala kozmetičkim preparatima kako bi postigla kožu bez bora.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading