"Otišla je predaleko": Fanovi Kim Kardašijan zabrinuti, rijaliti zvezda postala kost i koža

Olja Jelić Vesti 19.09.2023 17:05 0

Kim Kardašijan izazvala je zabrinutost među obožavateljima nakon objave novih fotografija u bikiniju sa svog nedavnog odmora.

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan izazvala je zabrinutost među obožavateljima nakon objave novih fotografija u bikiniju sa svog nedavnog odmora.

Ona je poslednjih godina značajno smršala, a mnogi njeni pratioci veruju da je otišla predaleko.

 

 

Rijaliti zvezda je u nedelju veče na svom Instagram profilu je objavila snimak sa svog nedavnog putovanja u Turks & Caicos. Na fotografiji ona pozira dok je na plaži na ležaljci na suncu.

Kim je pokazala svoju vitku figuru i preplanulost u oskudnom crnom bikiniju dok se opuštala na ružičastom peškiru. Ona je fotografisala samo svoje telo te fokus stavila na obline i mali struk.

Na drugim fotografijama pokazala je zadivljujuću plavu vodu karipskog ostrva. Poslednji snimak uključivao je samo njena kolena s prekrasnom tropskom pozadinom.

Međutim, fanovi nisu bili toliko zadovoljni snimcima te su mnogi naveli da je zvezda postala premršava.

 

 

 

"Šta joj je sa bokom?","Kako je došla do ove veličine?", "Dakle, imam koščat gornji deo stomaka i grudnog koša koji se lako vide i ono što vidimo ovde na Kim nije normalno"."Otišla je predaleko", neki su od komentara njenih fanova.

Komentari (0)
Loading