Žene se kunu da je delotvorna: Masaža lica koja čini kožu deset godina mlađom, ali pod jednim uslovom

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 22:13 0

Pre nego što se odlučite za botoks, probajte ovu masažu lica.

Masaža lica

Printscreen/Instagram

Sada je sve popularnija masaža lica jer žene shvataju da zaista borice mogu da se "peglaju" kada na vreme krenemo da se brinemo o našoj koži. 

Pored toga što je opuštajuća, sprečava starenje, vraća mladalački izgled!

Najvažnija je tehnika koja stimuliše tačke pritiska na licu, vratu i ramenima. Kako bi olakšali ceo proces možete koristiti eterična ulja, vašu kremu, kao i valjak za lice. 

Važno je da akcenat stavimo na prirodne načine rešavanja bora koji izostavljaju veštačke materijale i botoks, pa masaža dolazi u prvi plan.

Masažom se pokreće mikrocirkulacija i krv brže struji do kože, donoseći sa sobom hranjive materije. Već nekoliko minuta nakon masaže, ćelije će biti napojene vitaminima, mineralima i dodatnim količinama kiseonika. Tada spremne za rast i razvoj, odnosno pravljenje dodatnih proteina.

Pre svake masaže, ovo prvo uradite: 

Operite ruke

Nanesite ulje

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Baisl (@lisa.beautify)

 

 

Influenserka Lisa korisničkog je podelila efikasan vodič kako kvalitetno izmasirati lice i dekolte. Inače, dubinskom drenažom treniraju se mišići lica, tako da postaju jači i usporava se gubljenje njihovog tonusa. Sama mreža proteina koja je iznad njih, postaje gušća zahvaljujući hranjivim materijama iz krvi i eto vama, jakih i čvsrtih obraza punih volumena.

Jedini uslov za ovo jeste, da praktikujete masažu svaki dan.

Za samo 20 sekundi učinite kožu deset godina mlađom, pod uslovom da ovo praktikujete svaki dan.

 

 

Komentari (0)
Loading